"Ez egy terv része volt" - Diana haláláról így nyilatkozott Harry herceg

Harry herceg Diana hercegnő haláláról beszélt.

diana-és-harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg Diana hercegnőről is nyilatkozott Anderson Coopernek a 60 minutes című műsorban. Az Amerikában élő előkelőség új könyve, a Tartalék kapcsán adott exkluzív interjút, írta meg a Daily Mail.

Mint sokan, Harry és Vilmos sem tudták elfogadni, hogy a szívek királynője az életét vesztette. A fiúk egy fondorlatos összeesküvés-elméletben hittek több éven keresztül.

Harry herceg Diana hercegnő haláláról

Az interjúból kiderült, hogy a testvérek között rendszeresen témába került édesanyjuk halálának körülményei. Úgy gondolták, hogy talán Diana mégsem halt meg az autóbaleset következtében, helyette megrendezte a halálát, és elhitette a világgal, hogy nincs többé. A lelki békéje érdekében pedig új életet kezdett egy teljesen más személyazonossággal.

GettyImages-740435969
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

- Egy részem azt diktálja, hogy sosem tenne velünk ilyet, de egy másik részem viszont azt mondja, hogy ez egy terv része volt. Egy bizonyos ideig elhittem, hogy csak eltűnt, és majd egyszer csak felhív bennünket, mi pedig megyünk, és csatlakozunk hozzá - vallotta be.

Hosszú ideig elutasítottam annak gondolatát, hogy tényleg meghalt.

Nemcsak a hercegeket foglalkoztatták anyjuk halálának körülményei, hanem a rajongókat is. Számos összeesküvés-elmélet terjed a mai napig, többen mélyen hisznek abban, hogy a hercegnőt valójában szándékosan ölették meg.

profimedia-0747459641
Fotó: Profimedia

A herceg még a hivatalos rendőrségi dokumentumokat is kikérte, amelyekben voltak felvételek a balesetről és a tragédia helyszínéről. Azért akarta látni ezeket a képeket, hogy lássa, édesanyja valóban elment.

- Bizonyítékot akartam, hogy tényleg abban az autóban ült, tényleg megsérült, tényleg üldözték és fotózták a paparazzók abban az alagútban. Fényképeket akartam látni arról, ahogy félholtan feküdt a kocsi hátsó ülésén.

Katalin legszebb ruhái 2022-ben

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái 2022-ben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük