Meglepő, Károly milyen gúnyos megjegyzést tett Dianának Harry születése után: a herceg árulta el
Károly királynak ez volt a reakciója Harry herceg születésekor.

károly-és-diana-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg nem véletlenül adta a Tartalék címet új memoárjának, amely külföldön január 10-én jelenik meg, míg Magyarországon március 17-én kerül a boltok polcaira.

Bár a könyv még nem jelent meg, ám a The Guardian exkluzív részleteket közölt belőle, mint kiderült, a tartalék kifejezés pont Károly királytól ered.

Károly király reakciója Harry herceg születésekor

Károly és Diana első fia, Vilmos 1982. június 21-én született meg, Harry 1984. szeptember 15-én jött a világra. Amikor a kisebbik csemete a család tagja lett, a király, aki akkor még csak Wales hercege volt, gúnyos megjegyzést tett a hercegnőnek.

GettyImages-79732837
Fotó: Tim Graham / Getty Images Hungary

- Csodálatos! Adtál nekem egy trónörököst és egy tartalékot, az én munkám ezennel itt véget ért - idézte Harry apja szavait.

Sussex hercege nehezen viselte egész életében, hogy Vilmos mellett mindig csak a másodhegedűs szerepe jutott neki, a könyve is ezt dolgozza fel. A memoárt hazánkban a Corvina Kiadó adja ki, a rajongók már tűkön ülve várják, hogy megismerhessék, milyen volt az élet a palotában Harry szemszögéből.

Katalin hercegné ruhái 2022-ből

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Katalin hercegné legszebb ruhái 2022-ben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük