Erzsébet királynő keze is benne volt, hogy Harry szakított nagy szerelmével: Chelsyben ezt kifogásolta az uralkodónő

Harry herceg és Chelsy Davy szakításának ez volt az igazi oka.

Harry herceg és Chelsy Davy szakításának oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg a Tartalék című memoárjában az egész életét elmeséli a saját szemszögéből, nemcsak Meghannal való kapcsolatáról, hanem régi nagy szerelméről, Chelsy Davyről is értekezett.

A Page Six már szemlézte a január 10-én megjelenő kiadványt, amely tele van még sosem hallott információkkal. Az amerikai lap kiszúrta, hogy Erzsébet királynőnek is köze volt ahhoz, hogy végül a herceg szakított nagy szerelmével.

Harry herceg és Chelsy Davy szakításának oka

Harry leírta, hogy Chelsy egy igazán szabad szellemű nő volt, ezt pedig nagyon szerette benne.

GettyImages-98908053
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

- Imádtam Chels lazaságát, nem volt bonyolult jellem. Nem érdekelte, mit gondolnak róla mások. Miniszoknyát és magas sarkú csizmát hordott, úgy táncolt, ahogy csak akart, úgy itta a tequilát, mint én, és mindezzel nagyon boldoggá tett engem - írta.

Erzsébet királynőnek egyáltalán nem tetszett, hogy Chelsy ennyire szabad szellemű, és úgy vélte, nincs jó hatással az unokájára. Harryvel közölte is aggályait, ami nagyon elszomorította a herceget.

- Nem tudtam segíteni azon, amit a nagymamám vagy mások gondoltak erről. Az utolsó dolog, amit szerettem volna, hogy Chels csak azért változzon meg, hogy másoknak megfeleljen.

GettyImages-88468844
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

2004 és 2011 között együtt voltak, amolyan se veled, se nélküled viszony volt jellemző rájuk. Ez idő alatt Harry nem volt biztos abban, hogy tényleg Davy az igazi számára. A paparazzók is nagy nyomást helyeztek rájuk, egyszer barátnője autójára még egy követőrendszert is felszereltek titokban, hogy tudják, mikor merre kószál. A hercegnek nem volt szíve arra, hogy arra kérje kedvesét, viselje el miatta ezt az állandó nagy nyomást és figyelmet.

Az idő elteltével Chelsy is rájött, nincs arra felkészülve, hogy folyamatosan a figyelem középpontjában legyen, és a monarchiát képviselje élete végéig. Így a szakítás mellett döntött.

- Megértettem, hogy a szabadságát rakta az első helyre. Ha nekem is meglett volna erre a lehetőségem, én is így döntöttem volna.

Harry és Meghan kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket mutatott meg Harry és Meghan Lilibet Dianáról a dokumentumsorozatukban.

Harry és Meghan kislánya sosem látott fotókon: Lilibet nagyon hasonlít Dianára a herceg szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük