A Mokka műsorvezetőnőjének 8 szem mandula a reggelije: „Engem az evés teljesen hidegen hagy”

Orosz Barbara számára az étkezés nem élvez prioritást, emellett viszont gondosan ügyel arra, hogy megtartsa alakját.

Orosz Barbara étrendje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Orosz Barbara olyan karcsú, mint egy modell. Ez talán azért is lehet, mert az étkezés nem játszik nála központi szerepet. Most elárulta, mit fogyaszt egy átlagos napon. 

Orosz Barbara étrendje

A 44 éves műsorvezető a Best magazinnak elmondta, egy átlagos napja hajnalban indul, megcsinálja arcjógarutinját, majd kávé helyett legurít egy pohár citromos vizet. Teljes értékű reggelit nem eszik, mindössze nyolc szem mandulát kap be reggelente.

- Ha a nyolc szem mandula és egy pohár citromos víz reggelinek minősül, akkor végül is szoktam reggelizni - árulta el a lapnak Orosz Barbara, akinek fontos, hogy megtartsa súlyát, ami 57-58 kiló körüli.

Amúgy meg engem az evés teljesen hidegen hagy. Egyáltalán nem vagyok egy nagyevő, sőt

- tette hozzá a műsorvezető, aki húst szinte egyáltalán nem fogyaszt, ebédre pedig általában salátát választ, esetleg zöldséges rizst, amit egy újabb kávé kísér.  

A feszített munkatempó miatt többnyire csak délutánra marad egy szusszanásnyi ideje - ahogy ő fogalmazott -, ilyenkor egy hangulatos helyen megiszik egy kávét, esetleg eszik egy salátát, de a laptopja ilyenkor is nyitva van előtte. A napja későn ér véget, és azt még megelőzi a következő napi adásmenet átnézése, valamint esténként szokta átbeszélni egy telefonos vagy videóbszélgetésben férjével a nap történéseit, ugyanis távházasságban élnek.

Orosz Barbara férje 3 éves kiküldetésre ment az esküvő után: távházasságban élnek

Orosz Barbara és férje még jó darabig távházasságban élnek, de nagyon várják, hogy közös otthonukban élhessenek.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük