Harry herceg váratlanul visszatért Angliába: a Királyi Bíróságon ezért kellett megjelennie

Harry herceg a hétfő reggelét a bíróságon kezdte.

GettyImages-1249578810
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg nagy meglepetést okozott sokaknak, ugyanis ismét Angliában tartózkodik, írta meg a Daily Express.

Hétfő reggel a Királyi Bíróságra sietett, a helyszín előtt már fotósok hada várta, az egyiknek véletlenül neki is ment a herceg.

Harry herceg a bíróságon

Tavaly ősszel több híresség perelte be az Associated Newspapert a személyes adataikkal való visszaélés miatt. Harry herceg mellett köztük van Elton John, Liz Hurley vagy éppen Sadie Frost. Az előkelőség személyesen vett részt a meghallgatáson, melynek időpontját hétfő reggelre tűzték ki.

GettyImages-1249578884
Fotó: Jordan Pettitt - PA Images / Getty Images Hungary

Egy helyszíni tudósító, Ellie Costello a Twitteren osztott meg egy rövid videót, amelyen Harry éppen sietett a bíróságra. Ahogy a felvételen is látszik, rengeteg fényképész várta már az Amerikában élő herceget, az egyik fotósnak véletlenül neki is ütközött, mert pont nem vette észre a férfit.

A brit lap úgy tudja, hiába tért vissza hazájába, nem tervez találkozót édesapjával, Károly királlyal és bátyjával, Vilmos herceggel. Utóbbival azért is kicsi az esély, hogy találkozzanak, ugyanis Vilmosék a gyerekekkel elutaztak Windsorból a húsvéti ünnepekre, amelyek csak jövő hét végén veszik kezdetüket. Azonban a hercegi csemetéknek már e héttől megkezdődött a tavaszi szünet.

Károly király sem tartózkodik jelenleg Londonban vagy Windsorban, emellett Kamillával már készül, hogy Németországba utazzanak. Eredetileg ezen a héten Franciaországban lett volna jelenésük, ám az országban zajló, tömeges tüntetések miatt inkább elhalasztották a látogatást.

Diana hercegnő unokahúga férjhez ment

Nézd, milyen csodaszép menyasszony volt Lady Amelia Spencer!

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük