Harry herceg visszaköltözne Angliába? Egy bennfentes szerint minden jel arra utal
Több dolog is arra utal, hogy a hercegnek hiányzik Anglia.

harry herceg cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné élete gyökeresen megváltozott ebben az évben, hiszen visszaléptek betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, a döntésüket januárban jelentették még be, a kilépés pedig március 31-ével lépett érvénybe hivatalosan. Sussex hercege, hercegnéje és kisfiuk, Archie a téli hónapokat Kanadában töltötték, ám tavasszal átköltöztek az Egyesült Államokba.

Meghan szülővárosában, Los Angelesben telepedtek le. Az elmúlt hetekben több cikk jelent meg arról, hogyan telnek mindennapjaik az angyalok városában, jelenleg Tyler Perry színész és komikus luxusvillájában élnek. A hercegné otthonosan közlekedik Amerikában, Harryről ez viszont nem mondható el. A hírek alapján a királyi család szakértője, Richard Fitzwilliams úgy látja, a hercegnek hiányzik angliai élete.

Harry herceg visszatérne Angliába?

Áprilisban a hercegi pár jó barátja, dr. Jane Goodall antropológus úgy nyilatkozott a hercegről, hogy jelen pillanatban kihívásként éli meg a Los Angeles-i életét. Ugyanebben a hónapban az is kiderült, hogy a herceg úgy érzi, a feje tetejére állt minden, és nagyon sajnálja, hogy a katonaság már nem része az életének.

harry és meghan 2
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Richard Fitzwilliams a Daily Starnak magyarázta el, hogy ezen hírek alapján ő erre következtet.

- Az kétségtelen, hogy Harry nagyon boldog Meghannal és Archie-val, de ha tényleg úgy érzi, hogy az élete a feje tetejére állt, és szinte el sem hiszi, miken ment keresztül az elmúlt hónapokban, akkor szerintem ez alapján egyértelmű, hogy egy része már most visszaköltözne az Egyesült Királyságba - magyarázta a királyi család szakértője.

Családtagjai, akikkel felnőtt, szintén hiányoznak neki, a koronavírus-járvány pedig minderre rátesz még egy lapáttal. Nagyszülei, a 94 esztendős Erzsébet királynő és a júniusban 99. születésnapját ünneplő Fülöp herceg koruknál fogva veszélyeztetettek, édesapja, Károly herceg pedig el is kapta a vírust, de szerencsére sikeresen legyőzte a betegséget.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szerinte az elmúlt időszak rengeteg stresszel járt a hercegi párnak.

- Miután elhagyták Nagy-Britanniát, Kanadába, onnan pedig Los Angelesbe költöztek a világjárvány közepette, közben visszaléptek a királyi családban. Az esküvőjük pedig még csak két éve történt. Az interjúikból egyértelműen érezhető volt, mennyire nem boldogok a királyi családban, és nem bírják elviselni, hogyan állítja be őket a sajtó.

harry és meghan 1
Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

Az sem véletlen, hogy tavaly ősszel több bulvárlapot is bepereltek, áprilisban pedig a hercegi pár hivatalosan bejelentette, hogy nem nyilatkoznak azoknak a brit lapoknak, amelyek több hamis hírt megjelentettek róluk.

Archie kiköpött apja

Archie május 6-án lett egyéves, nézd meg, milyen nagyot nőtt a hercegi pár kisfia! Szerinted is kiköpött Harry?

Ezt is szeretjük