Érik a botrány Harry herceg körül: a rajongók is kiakadtak rá

Állítólag a The Royal Foundation jótékonysági szervezet rengeteg pénzt utalt át Harry hercegéknek.

harry herceg cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg kellemetlen helyzetbe került az elmúlt napokban, ugyanis az angol Republic kampánycsoport lehozta, hogy Vilmosék jótékonysági szervezete, a The Royal Foundation a tavalyi évben 145 ezer fontot, azaz 56,5 millió forintot utalt át a Sussex Royal alapítványnak. 

Később szintén ugyanennyi összeget utaltak át a Travalyst magántulajdonú cégnek, amely részvényeinek 75%-a Sussex hercegének tulajdonában van.

Kiakadtak a rajongók Harry hercegékre

Graham Smith, a Republic csoport vezetője felszólította a Jótékonysági Bizottságot, hogy vizsgálják ki az említett ügyet, mert szerinte az egyébként jótékonykodási célra felajánlott pénzt helytelenül használták fel.

GettyImages-998373564
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Úgy tűnik, hogy itt a testvért támogatják inkább a rászorulók helyett. A The Royal Foundation összesen 300 ezer fontot veszített Harry herceg projektjei miatt. Harry saját szervezetét, a Sussex Royalt most végleg felszámolják, és úgy tűnik, a pénzt is viszi magával - fogalmazta Smith a levelében, majd hozzátette, azt a pénzösszeget, amit a Sussex Royal kapott, átutalták a Travalyst cég számlájára.

A rajongók nagyon felháborodtak a hír hallatán, többen a Twitteren fejezték ki a témával kapcsolatban a véleményüket: "Végre kiderültek itt a dolgok! Remélem, elveszítik minden olyan védnöki pozíciójukat, amelyeket meg sem érdemelnek! Pénzt lopnak maguknak a jótékonysági szervezeteikből, elképesztő, milyen alja dolgokra képesek.", "Sosem hittem volna, hogy Harry herceg tényleg a saját érdekei céljából használja fel a jótékonysági pénzeket. Szégyellje magát!" - fogalmazták.

Harry herceg szóvivője minden vádat tagadott egy közleményben, mélyen sértőnek és ízléstelennek titulálták Graham Smith mondatait.

Fotókon a királyi esküvői ruhák

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban mentek férjhez a brit királyi családban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük