"Sosem lesz olyan a kapcsolatuk, mint régen" - Harry és Vilmos viszonyáról nyilatkozott egy bennfentes
A testvérpár kapcsolatáról nyilatkozott egy bennfentes.

vilmos és harry cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry és Vilmos herceg kapcsolata az utóbbi években nagyon megromlott, pedig a testvérpár hosszú évekig nagyon szoros és jó viszonyt ápolt egymással.

Miután Meghan hercegné a királyi család tagja lett, utána kezdtek el cikkezni a sajtóban arról, hogy mennyire megromlott kettejük szövetsége. 2019 őszén már Harry sem tagadta, hogy megváltozott a kapcsolatuk, mint minden testvérnek, nekik is vannak rosszabb és jobb periódusaik, jelenleg pedig teljesen más utakon járnak. Harry és Meghan visszalépése sem tett jót a hercegeknek.

Harry és Vilmos viszonya semmit nem javult

A királyi család rajongói hónapok óta március 9-én láthatták először újra együtt Harryt és Vilmost. Sokan abban reménykedtek, hogy a januári botrány kirobbanása után rendeződtek a viszonyok köztük, és olyan felvételeket is tudnak készíteni róluk a fotósok, amelyeken látszik, mennyire örülnek egymásnak. Nos, ez nem így történt, a westminsteri apátságban végig fagyos volt a levegő köztük. Judi James testbeszédszakértő a Daily Mailnek akkor elmondta, hogy Harrynél látszódott leginkább, mennyire feszült volt végig.

A People magazinnak egy bennfentes elárulta, hogy a hercegek kapcsolata örökre megváltozott.

- Már sosem lesz olyan a kapcsolatuk, mint régen. Harry csak előre tekint, és a saját jövőjét tervezi a családjával - magyarázta a lapnak.

Sussex hercege Meghanra és Archie-ra koncentrál, tette hozzá az amerikai lapnak a forrás. A US Weekly is közölt egy írást a testvérek romló viszonyáról, az ő forrásuk azt nyilatkozta, Harrynek bármennyire is hiányzik a bátyja, most mégsem alkalmas az időpont, hogy tisztázzák a nézeteltéréseiket.

- Harrynek Vilmos és Katalin is hiányzik, de most annyi sok rossz dolog történt, hogy egyelőre nem látja annak értelmét, hogy hosszasan megbeszéljék a viszonyukat - magyarázta a lapnak.

Meghan ilyen csinos ruhákban képviselte utoljára a királyi családot

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban képviselte utolsó feladatai elvégzésekor Meghan hercegné a királyi családot.

Ezt is szeretjük