Harry és Vilmos kapcsolata nem áll túl jól - Egy bennfentes kotyogta ki
Harry és Vilmos kapcsolata nagyon megromlott az utóbbi pár évben.

vilmos-és-harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos és Harry testvéri kapcsolata hosszú évekig példaértékű volt, a két herceg nagyon szoros kapcsolatban állt egymással, édesanyjuk halála után pedig még inkább összekovácsolódtak.

Úgy tűnt, hogy a kettejük erős szövetségét semmi sem gyengítheti meg, ám amióta Meghan hercegné a családhoz tartozik, a sajtó egyre többször cikkezett a testvérek romló kapcsolatáról. 2019 őszén már Harry herceg is nyíltan beszélt a viszonyukról, elmondta, mint minden testvérnél, nekik is vannak jobb és rosszabb periódusaik, és jelenleg mind a ketten más utakon járnak. A viszonyuk azóta sem javult semmit.

Harry és Vilmos rossz viszonyban vált el egymástól

Amióta a sussexi pár lemondott betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, több hír is megjelent arról, hogyan viselte meg a családtagokat ennek híre. Katalin hercegnét például nagyon lesújtotta, hogy idáig fajultak a dolgok, ráadásul azt is nagyon sajnálja, hogy Harryvel már nem olyan szoros a viszonyuk, mint régen, férje hasonlóan vélekedik erről. Egy bennfentes a People magazinnak elárulta, hogy a sussexi herceg és Vilmos nem váltak el szépen, amikor Harry visszament Kanadába.

- Nem váltak el jó viszonyban egymástól, azonban mind a ketten megkönnyebbültek, hogy lezárult ez a helyzet. Talán Meghan és Harry nem pont úgy intézték a dolgaikat, ahogy azt illett volna, de csak boldogok akartak lenni. Mégis ki hibáztathatná őket ezért? - vallotta be a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vilmos borzasztóan szomorú a mai napig, hogy Harryvel így megkeseredett a kapcsolata. Az első nagyobb vitáik 2017-ben kezdődtek el.

Cambridge hercege megjegyezte öccsének, hogy Meghannal túl gyorsan halad a kapcsolata, jobban tenné, ha kicsit lassítana. Ezzel a megjegyzésével akkor nagyon megbántotta Harryt.

Meghan legszebb ruhái 2019-ből

Szerintünk ezek voltak Meghan hercegné legszebb ruhái a tavalyi évben. Neked melyik tetszett a legjobban?

Ezt is szeretjük