David és Victoria Beckham lánya már kész kis hölgy: a 9 éves Harper friss fotóin mi is ámulunk

Harper Seven Beckham napról napra szebb.

david-victoria-beckham-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David és Victoria Beckham gyermekei egyre nagyobbak, legidősebb fiuk, a 21 éves Brooklyn már a saját útját járja, sőt, ebben a hónapban jegyezte el barátnőjét, Nicolát. A tinédzserek is egyre pasisabbak: Romeo szeptemberben már 18 éves lesz, Cruz pedig idén lett 15 esztendős. A család legkisebb tagja, Harper Seven Beckham még csak kilencéves lett július elején, de az ő stílusa is kezd átalakulni, szinte már egy kész kis hölgy.

Harper Seven Beckham egyre szebb

Amikor még nagyon kicsi volt, édesanyja már akkor gondoskodott róla, hogy szebbnél szebb ruhákba öltöztesse. Sőt, kétévesen a New York Fashion Week első sorában ült édesapja karjaiban, és azóta is rendszeresen jár a divateseményekre a szüleivel, így a vérében van a stílusosság. Pár éven belül biztosan minden tinédzser majd rá akar hasonlítani.

Szülei gyakran posztolnak róla közösségi oldalaikra, legfrissebb fotói alatt a rajongók megjegyezték, hogy egyre csinosabb, és mennyit változott az elmúlt időszakban. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Harper Seven Beckham.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük