David és Victoria Beckham lánya már kész kis hölgy: a 9 éves Harper friss fotóin mi is ámulunk
Harper Seven Beckham napról napra szebb.

david-victoria-beckham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David és Victoria Beckham gyermekei egyre nagyobbak, legidősebb fiuk, a 21 éves Brooklyn már a saját útját járja, sőt, ebben a hónapban jegyezte el barátnőjét, Nicolát. A tinédzserek is egyre pasisabbak: Romeo szeptemberben már 18 éves lesz, Cruz pedig idén lett 15 esztendős. A család legkisebb tagja, Harper Seven Beckham még csak kilencéves lett július elején, de az ő stílusa is kezd átalakulni, szinte már egy kész kis hölgy.

Harper Seven Beckham egyre szebb

Amikor még nagyon kicsi volt, édesanyja már akkor gondoskodott róla, hogy szebbnél szebb ruhákba öltöztesse. Sőt, kétévesen a New York Fashion Week első sorában ült édesapja karjaiban, és azóta is rendszeresen jár a divateseményekre a szüleivel, így a vérében van a stílusosság. Pár éven belül biztosan minden tinédzser majd rá akar hasonlítani.

Szülei gyakran posztolnak róla közösségi oldalaikra, legfrissebb fotói alatt a rajongók megjegyezték, hogy egyre csinosabb, és mennyit változott az elmúlt időszakban. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Harper Seven Beckham.

Ezt is szeretjük