David és Victoria Beckham lánya igazi kis tündér - Harper bátyjaival fotózkodott
Harper Beckham az egyik legaranyosabb sztárcsemete.

david s victoria beckham
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David és Victoria Beckham négy gyermeket nevelnek együtt: Brooklyn 1999-ben, Romeo 2002-ben, Cruz 2005-ben és a család legkisebb tagja, Harper 2011-ben látta meg a napvilágot.

Mintha tegnap lett volna, hogy Victoria életet adott egy szem lányának, pedig Harper a nyáron már kilencedik születésnapját ünnepelheti.

Már ilyen nagy Harper Beckham

Márciusban Brooklyn volt a középpontban, ugyanis 21 esztendős lett. A nagy ünnepség alkalmából összeállt a négy testvér egy fotó erejéig, amit Victoria Beckham posztolt is Instagramjára. Az aranyos fotón mind a négyen mosolyogtak. Közös képükről lerí, mennyire jó és összetartó testvérek.

David Beckham Ellen DeGeneres műsorában vallotta be, hogy míg a fiaival szigorúbb, lányának nem tud nemet mondani.

- Teljesen elbódítja az agyam, a fiúk ezt ki is használják kicsit, mert amire tudják, hogy nekik nemet mondanék, akkor egyből ráveszik a húgukat, hogy ő könyörögje ki tőlem az adott dolgot. Nem tudok nemet mondani neki. Azt hiszem, csak egyszer mondtam nemet neki, egyből sírásra állt a szája, akkor megfogadtam, soha többet nem bánok így vele - vallotta be a sztárapuka.

Harper nagyon belevaló kislány, egyik oldalról már most irtó csajos, azonban másfelől imádja a sportokat. Hetente jár fociedzésekre, így ki tudja, lehet, egy szép napon édesapja nyomdokaiba lép.

- Fantasztikus lány, Victoriával hercegnőként viselkedik, egyértelmű, hogy ő anyuka egy szem lánya, viszont apuka kedvence is egyben, amit én imádok. Nagyon sportos, és imád mozogni - tette hozzá.

Ő a kanadai elnök ritkán látott lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Justin Trudeau egy szem lánya.

Ezt is szeretjük