A hegyi doktor sztárja 53 évesen ilyen sármos: friss fotókon Hans Sigl

A hegyi doktor sztárjáért rengeteg nő epekedik, így fest most a jóképű Hans Sigl.

hans-sigl-cover3
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hegyi doktor című német sorozat 1992 és 1998 között futott, és nagy népszerűségnek örvendett. Az utolsó epizódot követően debütált A hegyi doktor - Újra rendel című folytatás, amelyben Hans Sigl alakította dr. Martin Gruber karakterét.

Mondani sem kell, hogy rengeteg nő szívébe belopta magát a sármos színész. A szériát hazánkban először a FEM3, majd a Duna TV sugározta, 2019 óta a TV2-n láthatják a rajongók az epizódokat. Napjainkban ősz hajjal hódít, és megállapíthatjuk, hogy 53 évesen mit sem veszített a vonzerejéből.

Hans Sigl napjainkban

A színész nem okoz csalódást a rajongóinak, hiszen már 2008 óta kitartóan alakítja a doktor szerepét a szériában. Annak érdekében, hogy mindig jó kondiban legyen, rengeteget úszik, és mozog a szabad levegőn, ez tölti fel egy fárasztó nap után.

- Kitartó típus vagyok, sokat mozgok. Szeretek úszni, nyáron a Hintersteiner See-nél, a Wilder Kaiser parkban szoktam - mesélte a Galának adott interjújában.

A golfozás nagy szerelem a számára, ha teheti, igyekszik minél több időt szentelni a szórakozásnak és a pihenésnek.

- A lelki egészségem szerencsére teljesen sértetlen. Egy átlagos forgatási nap végén magam mögött hagyom a munka világát. A golf segít ebben. Szinte egy kicsit már megőrültem ettől az egésztől, de a második nekifutás után minden stressz megszűnt a sportnak köszönhetően. A golfozás olyan, mint a színészet: minél többet akarsz belőle, annál nehezebb lesz. És minél több mindent engedsz el, annál könnyebb lesz.

2008 óta él boldog és kiegyensúlyozott házasságban feleségével, Susannéval. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképűen fest Hans Sigl napjainkban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük