Bombázóvá koplalta magát a hájas Hannah Waterman
Hannah Waterman, az EastEnders egykori sztárja öt hónapja határozta el, hogy megszabadul súlytöbbletétől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, a brit EastEnders sorozat sztárjai egymás után dobják le feleslegüket, hogy aztán nem sokkal később saját fitnesz-dvd-vel jelentkezzenek a hasonló gondokkal küzdő nézők megsegítésére. Natalie Cassidy 2007-ben fogyott le - bár egy évvel később ismét visszakúsztak testére a rettegett pluszkilók. Jessie Wallace azonban még tartja magát, neki 15 kilótól sikerült megszabadulnia a nyáron.

Lecserélhette a ruhatárát

Most pedig - vagyis egészen pontosan úgy öt hónapja - a 34 éves Hannah Waterman színésznő döntött úgy, hogy bálnásodó testét karcsúbbra cseréli. Bár egy ideje nem volt egészen kibékülve alakjával, végül bikinis fotói láttán szilárdult meg elhatározása.

Fő a fokozatosság

Sőt, azt is tudta már az elejétől, hogy nem szeretne holmi divatos szupergyors diétával karcsúsodni - és aztán visszahízni mindent -, hanem a kitartásra és a fokozatosságra szavazott.

Ennek értelmében étkezési szokásait átalakította: kisebb adagokat fogyasztott egyszerre, valamint lemondott az alkoholról és a kalóriadús rágcsákról.

Ám mindez még nem lett volna elég, hogy mindössze öt hónap alatt leadjon 15 kilót.

Felfogadott hát egy személyi trénert, akivel rendszeresen futott, emellett erősítő gyakorlatokat is végzett.

Látványos eredmény

Az eredmény magáért beszél - hájpárnái eltűntek, dereka pedig újra olyan karcsú, amilyennek szerette volna. A ruhatárát is le kellett cserélnie, hiszen a korábbi 44-es ruhák helyett most már 36-osokra van szüksége.

Természetesen Waterman, aki 2000 és 2004 között játszotta az EastEndersben Laura Dunn szerepét, sem tudja magában tartani örömét. Így a közeljövőben - csakúgy, mint kolléganői - fitnesz-dvd-t dob piacra, Body Blitz címmel.

De még ezek után sem pihen a babérjain, sikerén felbuzdulva ugyanis máris új célt tűzött ki maga elé.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Tudom, hogy a dohányzás árt a bőrömnek, ezért szeretnék felhagyni vele. Főleg, mivel jövőre már le akarom futni a londoni maratont! - mesélte.
Ezt is szeretjük