Dögös fotó! 15 kilót fogyott a husi Jessie Wallace

Jessie Wallace, az EastEnders sorozat sztárja kemény munkával megszabadult fölösleges kilóitól.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jessie Wallace még a nyár folyamán alaposan meglepte rajongóit azzal, hogy mintegy 15 kilótól szabadult meg, ráadásul mindössze hat hét alatt!
A 37 éves színésznő azért döntött a fogyókúra mellett, mert egyáltalán nem látta magát szexisnek, miután visszanézte a brit táncos műsor, a Strictly Come Dancing felvételeit.

Nem volt megelégedve önmagával

Az elhatározást tett követte, a híresség pedig a diétától a kőkemény edzésig mindent bevetett - aminek meg is lett az eredménye. Alig másfél hónappal később ugyanis kénytelen volt lecserélnie ruhatárát, hiszen 44-es méretűről hirtelen 36-osra karcsúsodott.

Másoknak is segít

Ironikus módon még ducijelmezt is kellett öltenie, merthogy a West Enden éppen egy kövér karaktert alakított a Stepping Out című musicalben.

Most, fél évvel a nagy átalakulás után úgy döntött, másoknak is segít megszabadulni pluszkilóiktól, ezért a leghatásosabb módszerhez folyamodott: DVD-n is kiadja fogyásának titkát - és nem mellékesen egy kis karácsonyi többletjövedelemre is szert tesz.

Újra függő

- Hetente háromszor járok tréningezni, olyankor félórát futok a futópadon, aztán súlyokat emelgetek, megdolgoztatom a karom, a fenekem, a hasam, minden egyes testrészem. Amikor pedig nem megyek le az edzőterembe, kocogni szoktam.

Ezenfelül pedig minden áldott este megcsinálok háromszáz felülést a tévé előtt. Most már annyira hozzászoktam, hogy szinte függő vagyok, de ez legalább jófajta függőség - vallotta meg a színésznő, aki nem mellékesen egy négyéves kislány anyukája.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

A függőségről pedig bizonyosan tudna mit mesélni, hiszen az ezredforduló környékén, röviddel azután, hogy beválasztották az EastEnders szereplői közé - ő alakította Kat Slatert -, elkapta a gépszíj.

Állandóan partikra járt, ivott és drogozott, ami miatt egy időre le is vették a szereplők közül.
Ezt is szeretjük