Ő Halle Berry új szerelme: egy énekes rabolta el a szívét
Halle Berry Instagramon jelentette be, ki az új kedvese.

halle-berry-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry Hollywood egyik leggyönyörűbb nője, így nem csoda, hogy sok férfi rajong érte a mai napig. Több embernek sikerült az évek alatt meghódítania szívét, ám a párkapcsolatai végül mindig kudarcba fulladtak, három válás is a háta mögött van már. Harmadik férjével, Oliver Martinezzel 2015-ben ment tönkre a házasságuk, egy évvel később mondták ki a válásukat.

2017-ben pár hónapig együtt járt Alex Da Kid zenei producerrel, de végül vele is szakított. Azóta a szinglik életét élte, ám a 2020-as év meghozta számára az új szerelmet.

Ő Halle Berry új párja

Az 54 éves színésznő még augusztus 16-án, a születésnapjának hétvégéjén posztolt egy sejtelmes felvételt az ágyból, amelyen két ember lábfeje kulcsolódott össze. A fotó egyik szereplője értelemszerűen az Oscar-díjas sztár volt, de a rejtélyes férfi kilétére akkor még nem jöttek rá. Nos, a kíváncsi rajongóknak nem is kell már találgatniuk, hiszen a színésznő az Instagramon jelentette be, hogy Van Hunt zenész az új kedvese. A férfi nevével ellátott pólót viselve tette ezt meg, a kép alá pedig csak annyit írt: "most már mindannyian tudjátok". A szöveg mellé odatett egy szív és egy lábfej emojit is. 

Bár a színésznő olyan közös képet még nem posztolt, amelyen az arcuk is látszana, az ötvenéves zenész ezt már megtette augusztus végén.

Van Hunt a '90-es évek óta zenéléssel foglalkozik, olyan legendák hatottak a stílusára, mint David Bowie, Iggy Pop vagy Prince. Vérbeli zenei virtuóz, több hangszeren játszik, például gitáron, szaxofonon, zongorán, dobon és basszusgitáron. 2006-ban Grammy-díjat nyert a Legjobb R&B előadás - duó vagy csoportos kategóriában, az elismerést a Family Affair című dalért kapta, amit Joss Stone-nal és John Legenddel készített.

Pierce Brosnan felesége fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt már fiatalon is Pierce Brosnan felesége, Keely.

Ezt is szeretjük