Halle Berry és 13 éves lánya: Nahlát csak nagyon ritkán mutatja meg
Halle Berry Nahla 13. születésnapján tett kivételt, közös fotót posztolt lányával.

halle-berry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ismert emberek két csoportra oszlanak, ha a gyermekeikről való posztolásról van szó. Egyesek nem bánják, ha rajongóik bepillanthatnak családi életük mozzanataiba, ezért bátran posztolnak csemetéikről. Az ellenpólus úgy vélekedik, gyerekeik nem tehetnek arról a figyelemről, amely őket övezi, meghagyják nekik a döntés jogát, hogy szeretnének-e szerepelni, vagy sem. Így nem cipelik el őket vörös szőnyeges eseményekre, és az Instagramon sem mutatják meg fotóikat.

Halle Berry az utóbbi tábort erősíti. A színésznő több nyilatkozatában elárulta, kétgyermekes anyukaként a legfontosabb számára, hogy fiát és lányát megvédje a kíváncsiskodóktól. Az oldalán alig mutatja meg őket, még ha úgy dönt is, hogy megoszt egy-egy felvételt róluk, az arcukat sosem mutatja meg.

Halle Berry és 13 éves lánya, Nahla

Épp ezért számít rajongói szemében ritka kincsnek az a kép, amelyet lánya 13. születésnapján tett közzé tegnap. A régi felvételen az anya-lánya páros látható, amint hatalmas mosolyt villantanak a kamerába. 

„Nem számít, hányszor mondom el neki, mennyire szeretem, ez a szeretet napról napra egyre nagyobb. Boldog 13. születésnapot, Nahla Boo” - fogalmazta a büszke anyuka a posztjában.

Természetesen a kommentelők nem hagyhatták szó nélkül ezt a ritka pillanatot, rengetegen köszöntötték fel Nahlát. Sokan értetlenül álltak a tény előtt, hogy a lány már 13 éves kamasz, mások pedig megjegyezték, nagyon hasonlít az anyukájára.

A színésznőt és gyerekeit utoljára 2018 decemberében kapták lencsevégre Beverly Hills utcáin.
A színésznőt és gyerekeit utoljára 2018 decemberében kapták lencsevégre Beverly Hills utcáin.
Fotó: Campos/X17online.com / Northfoto

Nahla Halle Berry és exe, a modell Gabriel Aubry kapcsolatából született 2008-ban. A filmcsillagnak van még egy gyermeke Olivier Martineztől, akivel azóta már szintén elváltak útjai. Maceo 2013-ban született.

Halle Berry és párja

Képes összeállításunkban szerelmes fotókat láthatsz Halle Berryről és kedveséről, valamint további képeket mutatunk a zenész Van Huntról.

Ezt is szeretjük