8 éves lett György herceg: tiszta apja a szülinapi fotóján
Isten éltesse György herceget, aki július 22-én ünnepli születésnapját!

györgy-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem akármilyen dátum július 22-e a királyi családban. Nyolc esztendővel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot Vilmos és Katalin elsőszülött gyermeke, György herceg.

8 éves lett György herceg

Már hagyománnyá vált, hogy minden gyerkőc születésnapján a palota friss fotót közöl róluk az Instagramon. Bár a hét első felében felröppentek olyan pletykák, hogy idén megtörik ez a szép szokás az internetes fanyalgók miatt, szerencsére nem így történt. Ezúttal is kaphattunk egy tüneményes portréfotót Györgyről, amelyet most is édesanyja készített. A felvétel több szempontból is különleges. A kép beállítása tisztelgés néhai dédnagyapja, Fülöp herceg előtt, aki 2021. április 9-én hunyt el. György egy fekete Land Rover típusú terepjáró tetején látható, ami Fülöp kedvenc autómárkája volt, koporsóját is egy ilyen négykerekűn szállították a Szent György-kápolnából végső nyughelyére.

A kommentelők még valami miatt imádták a szülinapi fotót, szerintük György egy az egyben úgy fest rajta, mint édesapja. Haja, huncut vigyora és csibészes tekintete emlékeztet leginkább Vilmosra.

"Úristen, egy az egyben olyan, mint az apja! Katalin készíti a legjobb fotókat a gyerekekről!"

"Mintha Vilmost látnánk!"

"Hogy szalad az idő! György már igazi kis férfi, aki teljesen olyan, mint az apja!" - írták a hozzászólásokban.

Képes összeállításunkban mutatjuk a kis szülinapos legfrissebb képét, valamint összegyűjtöttük György herceg eddigi legelbűvölőbb fotóit.

Ezt is szeretjük