György herceg ettől tud igazán begurulni: édesapja kotyogta ki
Vilmos herceg a gyerekeiről mesélt.

györgy herceg cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné olykor-olykor elárul pár információt a gyerekeikről, a hétéves Györgyről, az ötéves Charlotte-ról és a kétéves Lajosról. Történeteiket imádják hallgatni a rajongók, hiszen ezek által még inkább családtagként tekinthetnek kedvenceikre.

Vilmos az ITV dokumentumfilmjében mesélt kicsit a családjáról, azt is elárulta például, mi az a dolog, ami a leginkább kihozza a sodrából György herceget.

György herceg ezt nem bírja elviselni hosszú távon 

A Planet For Us All, azaz Egy bolygó mindnyájunkért című alkotásban Vilmos elárulta, gyermekei mennyire szeretnek a természetben játszani, főleg György.

- Ha György nem lehet kint, akkor úgy tud viselkedni, akár egy ketrecbe zárt élőlény. Szüksége van arra, hogy a természetben játszhasson - nyilatkozta, utalva arra, ha sokáig nem engedik ki az udvarra, akkor a kis trónörökös bizony ki tudja verni a palávert. 

- Jó látni azt a szenvedélyt a gyerekek szemében, amikor kint lehetnek a szabadban. Szeretnek bogarakat fogni, de imádják azt is nézni, ahogy a méhek épp mézet gyártanak - mesélte.

Mind a hárman egyformán rosszcsontok, Charlotte is elég gyakran kerül bajba. Vilmos le sem tagadhatná, mennyire imádja gyerekeit, akik teljesen megváltoztatták az életszemléletét.

- Egyik percben még egy vidám fiatalember vagy, aki élvezi az életet és a partikat, majd hirtelen, tessék, ott van egy kis élőlény, akinek életéért te felelsz. Most már a gyerekeim itt vannak az életemben, így egyértelműen megváltozott a látásmódom. A következő generáció számára szeretném átadni úgy ezt a bolygót, hogy sokkal jobb állapotban legyen a vadon élő állatok helyzete - tette hozzá. 

Királyi csemeték felnőttként

Egy kozmetikai cég eljátszott a gondolattal, hogyan néznének ki a brit királyi család gyermekei felnőttként.

Ezt is szeretjük