György herceg óriásit füllentett - Nagymamája mesélte el a vicces hantázását
A kis herceg gyorsan lebukott a hantázásával.

gyorgy-herceg-fullent-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

György herceg imádni való pofikáját mindenki ismeri az Egyesült Királyságban, de talán még az egész világon is. A brit trón jövendőbeli várományosa azonban nem biztos, hogy tisztában van azzal, hogy mennyire híres.

Erről füllentett egy járókelőnek

A kis Györgyre és Charlotte-ra a nagymamájuk, Carole Middleton vigyázott a napokban. Berkshire-i otthonuktól nem messze tettek egy kis sétát, amikor szembejött velük egy másik járókelő, aki a kutyáját sétáltatta. A kis herceg, persze, nem bírta ki, hogy ne simogassa meg a kutyust, a gazdi pedig szóba elegyedett vele.

- A biztonságiak megkértek, hogy ne készítsek fotót a gyerekekről, ami természetesen eszembe sem jutott volna, de azért beszéltem pár szót a kis Györggyel, akinek nagyon megtetszett a kutyám. Barátságosan bemutatkoztam neki, majd viccesen megkérdeztem, hogy őt hogy hívják - pedig nyilvánvalóan tudtam, mi a neve.

A legnagyobb meglepetésemre, huncut mosollyal az arcán, azt mondta, hogy Archie-nak hívják, mire a nagymamája, Carole Middleton is nevetésben tört ki. Nem tudom, hogy csak velem akart-e bohóckodni, de a gyerekek kiskorukban szeretnek más nevet használni, az enyémek is csinálták. Szerintem nagyon édes volt, jót kacagtunk rajta mindannyian - mesélte a járókelő, akinek alaposan bemutatkozott a kis trónörökös.

Carole Middleton természetesen azonnal felhívta György szüleit, Katalin hercegnét és Vilmos herceget, hogy elmesélje nekik a vicces esetet. Azt nem tudni, a vonal másik végén lévő hercegi pár mit szólt a kisfiuk hantájához, de valószínűleg ők is jót nevettek azon, hogy szólítja magát a huncut kis György.

A kis György egyébként még két másik nevet visel, a Louis-t és az Alexandert, azonban az Archie nincs köztük. Mint kiderült, az iskolában csak PG becenéven szólítják a többiek, ami a Prince George - azaz György herceg - rövidítése.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük