Vilmos és Katalin gyerekei ilyen testvérek valójában: György herceg nem kap nagyobb figyelmet Charlotte-nál és Lajosnál

Kiderült, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg milyen neveltetésben részesülnek.

gyerekek-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyermeket vállaltak, legidősebb fiuk, György herceg 2013. július 22-én látta meg a napvilágot. Két évvel később, 2015. május 2-án megszületett Charlotte hercegnő, majd 2018. április 23-án világra jött a család legkisebb tagja, Lajos herceg.

A hercegi pár tisztában van vele, hogy egy napon majd György lép az Egyesült Királyság trónjára, ám ettől függetlenül nem kivételeznek vele emiatt, írta meg a Closer Weekly. Úgy nevelik három gyermeküket, hogy mindnyájan érezzék, egyenlően szeretik őket.

György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg ilyen testvérek

A cikkből kiderült, hogy a két kisebbik gyermek között egy törhetetlen kötelék alakult ki, Charlotte imádja Lajost, emellett szívesen gondoskodik róla.

profimedia-0647349830
Fotó: Profimedia

- Charlotte élvezi a nagyobbik testvérre háruló felelősséget, és mindig vigyáz rá. Imádnak bújócskázni és fogócskázni - mesélte a bennfentes.

Természetesen a két kisebbiknek a bátyjukkal jó a kapcsolatuk, ám előfordul, hogy György és Charlotte civakodnak, emellett némi versengés is van köztük.

- Ha nem ért egyet azzal, amit György mond, akkor kiáll magáért, de ez fordítva is így van. Abban jók, hogy megosszák egymással a játékaikat, de amikor Katalinnal sütnek együtt, folyton versengenek egymással, melyikük süteménye a finomabb. Katalin mindig mondja nekik, hogy mindkettejüké ugyanolyan jó.

GettyImages-1210838071
Fotó: Comic Relief / Getty Images Hungary

A házaspár mindhárom gyermekét külön egyéniségként kezeli, így arra bátorítják őket, hogy legyenek önállóak és függetlenek. Arra nagyon ügyelnek, hogy a két kisebbik gyerekük ne érezze magát attól kevesebbnek, mert egyszer a bátyjuk fejére kerül a korona, nem pedig az övékre.

- György nem részesül otthon különleges bánásmódban csak azért, mert egyszer király lesz. Katalin és Vilmos fontosnak érzik, hogy mindhárom csemetéjüket ugyanolyan feltétel nélküli szeretetben neveljék. Nincsen kis kedvenc a családban.

Erzsébet királynő legszebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban csokorba szedtük Erzsébet királynő legszebb estélyi ruháit, amelyek mindegyikében csak úgy ragyogott.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük