Tündéri fotó a foghíjas kis György hercegről - A palota ezzel lepte meg a rajongókat
Megérkeztek a születésnapi köszönőkártyák a rajongókhoz a kis György fotójával.

gyorgy-herceg-szulinapi-koszontokartya-2019
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi családban még mindig él az a csodálatos hagyomány, hogy minden egyes rajongói levélre küldenek választ. Természetesen nem a királynő ül le körmölni, hanem az udvarhölgyei segítenek az üzenetek megválaszolásában.

Ilyen édes fotót küldtek ki György hercegről

Persze a születésnapok, esküvők, keresztelők, házassági évfordulók vagy a karácsonyi ünnepek alkalmával annyi levél érkezik be hozzájuk, hogy arra nem győznének egyesével reagálni, így az elmúlt években bevett szokás lett, hogy ilyenkor egy köszönőkártyát küldenek vissza az ünnepelt fotójával és egy kedves üzenettel.

György herceg a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, így nem meglepő, hogy az ő születésnapjára rengeteg képeslap, levél és ajándék érkezik. A kisfiú ugyan július 22-én ünnepelte a születésnapját, de mostanáig kellett várni arra, hogy megcímezzék az összes köszönőkártyát, és már elkezdtek kiérkezni a rajongókhoz.

Ezúttal is Katalin hercegné egyik képére esett a választás, amit a kis herceg születésnapján meg is osztott a palota. A rajongók odavannak a felvételért, hiszen György a szokásos mosolyát igyekszik bevetni, azonban mivel éppen a fogváltás időszakában van, azért foghíjasan vigyorog a fotón.

"Milyen csodálatos lap! György annyira boldog fiúcskának tűnik", "Boldog születésnapot kis György - nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen fantasztikus családban nőhetsz fel", "Igazán rendes Katalintól és Vilmostól, hogy őrzik a hagyományt. György pedig irtó édes gyerek" - írták a lelkes hozzászólók.

A kártya hátulján ez állt: "A cambridge-i herceg és hercegné örömmel fogadta a György herceg hatodik születésnapjára küldött kedves üzenetét - igazán figyelmes volt Öntől, hogy gondolt rá ezen a napon. Őfenségei a legjobbakat kívánják Önnek".

Tavaly ilyen fotót küldtek szét róla

2018-ban volt eddig a legédesebb szülinapi képe: nézd meg, akkor milyen köszönőkártyát kaptak a rajongók!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük