Tinilánynak néz ki smink nélkül Gwyneth Paltrow
A 36 éves színésznő smink nélkül, vidám kamaszlányként sétálgatott Londonban, úgy tűnik, a főállású anyaság valóban boldoggá teszi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow színésznőt észak-londoni apartmanjuk előtt kapták le, amint hétköznapi anyukaként, smink és egyéb szépítőszerek nélkül, mindössze egy széles és boldog mosollyal az arcán sétálni indult, karján hároméves kisfiával, Mosesszel.

Ha gyermekeivel van, sugárzik róla a boldogság

A kétgyermekes sztármami a hétköznapokban nem ad a külsőségekre, bőven kielégíti, ha a megnyitókra kicsípheti magát. Ragyogó arca kissé sápadt ugyan, de az orosz-holland származású, porcelánbőrű szépségnek ez is jól áll.

Az anyai szerep tökéletesen kielégíti

Az Amerikában született, de Londonban élő sztárnak az 1995-ös Hetedik című thriller, illetve a Jane Austen-regény filmes adaptációja, az Emma hozta meg a kiugrást.

Kislánya születése óta átértékelte életét, és karrierje helyett inkább háziasszonyi és anyai szerepére koncentrál. Szerelmi csalódásai és imádott édesapja elvesztése miatt egy időben súlyos depresszióval küzdött.

Tudvalevő, hogy Gwyneth 1995 és 1997 között Brad Pitt kedvese volt, szakításukat világégésnek élte meg a bulvársajtó, de az idő végül őket igazolta. Azóta mindketten megtalálták a boldogságot, a szép színésznő 2003-ban ment hozzá Chris Martinhoz, a Coldplay énekeséhez. A pár két gyermeket nevel, az ötéves Apple-t és a hároméves Mosest.

A jómódú színészcsaládból származó Paltrow persze nem makulátlan, gyakran éri kritika zárkózott, esetenként sznob viselkedése miatt. Legutóbb például állítólag a Vasember 2 - melyben Pepper Pottsot alakítja - forgatásán akadtak ki rá a kollégák.

Ráadásul mióta Goop néven blogot vezet a neten, még ismeretlenektől is sorra kapja a csípős megjegyzéseket, főleg biokaja-mániája és állandó méregtelenítőkúrái miatt.A színésznőt a magyar mozikban legutóbb a Két szerető című romantikus drámában láthattuk, Joaquin Phoenix oldalán. Hamarosan pedig talán vásárolhatunk is tőle, mivel a legújabb hírek szerint baba-mama termékek piacra dobásán töri a fejét.
Ezt is szeretjük