Gwyneth Paltrow és Winona Ryder ki nem állhatják egymást: emiatt nem hajlandóak szóba állni egymással

Gwyneth Platrow és Winona Ryder azelőtt évekig legjobb barátnők voltak.

Gwyneth Paltrow és Winona Ryder
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Hollywood rengeteg legendás barátságot jegyez, George Clooney és Brad Pitt vagy Cameron Diaz és Drew Barrymore jó viszonya évek óta megingathatatlan, nem minden kapcsolat áll ilyen biztos lábakon a szórakoztatóiparban. A színésznők közti rivalizálás pillanatok alatt viszályt tud szítani.

Pontosan ez történt Gwyneth Paltrow és Winona Ryder esetében is. A ’90-es években elválaszthatatlanok voltak egymástól: kéz a kézben jártak partikra, szobatársak voltak, sőt egyszerre randevúztak Ben Affleckkel és Matt Damonnal, akik szintén legjobb barátok voltak.

Gwyneth Paltrow és Winona Ryder barátsága ezért romlott meg

1998-ban egy film miatt borult fel köztük a harmónia. Ryder azzal vádolta meg legjobb barátnőjét, hogy szó szerint az orra elől lopta el a Szerelmes Shakespeare című dráma főszerepét. 

gwyneth winona
Fotó: Getty Images Hungary

Története szerint eredetileg neki címezték a mozi forgatókönyvét, ami az ajtaja előtt hevert érintetlenül. Paltrow onnan tulajdonította el a példányt, majd se szó, se beszéd elment a szereplőválogatására. John Madden rendező tökéletesnek találta Viola De Lesseps megformálására, amiért még egy Oscar-díjat is bezsebelhetett.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Egykori barátnője az elismerések hallatán nem tudott csendben maradni, tanító célzattal nyilvánosságra hozta a sztorit. Bár Paltrow határozottan tagadta az őt ért vádakat, Ryder békíthetetlen maradt.

winona ryder g
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

A filmcsillagok közti jeges hangulat évekkel később is megmaradt, ennek ékes bizonyítéka Gwyneth Paltrow 2009-es blogbejegyzése a Goop nevű oldalon. Ugyan nem írt nevet, egyértelmű volt, kire gondol, miután Ryder bolti lopásos botrányára utalt az írásban.

„Volt egy barátból lett ellenségem, aki a végsőkig elment, hogy tönkretegyen. Akkor ellenálltam a kísértésnek, hogy szembeszálljak vele. Próbáltam felülemelkedni. Aztán egy nap megtudtam, hogy valami hihetetlenül szerencsétlen és megalázó dolog történt ezzel az emberrel. És a reakcióm nem volt más, mint megkönnyebbülés és öröm” - írta meg szavait a Pop Sugar.

Sztárok, akik ki nem állhatják egymást

Claire Danes és Leonardo DiCaprio közös munkájuk alatt inkább megfojtották volna egymást egy kanál vízben, de nem ők az egyetlen sztárpár, akik között fagyos a hangulat. Összeállításunkban még több, az övékéhez hasonló történetet ismerhetsz meg.

Leonardo DiCapriót ki nem állhatta kolléganője - A Rómeó és Júliában ezzel ment az agyára

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük