Madonna és Gwyneth Paltrow ősellenségek lettek: ki nem találod, min vesztek össze
Gwyneth Paltrow soha nem bocsátotta meg Madonna viselkedését.

madonna-paltrow-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow és Madonna a kétezres évek elején lettek barátnők, akkoriban együtt mentek mindenhová, rengeteg közös fotó készült róluk. 

Ebben az időszakban mindketten az Egyesült Királyságban éltek, a színésznő férje a Coldplay sztárja, Chris Martin volt, Madonnáé pedig a híres rendező, Guy Ritchie. A két nőt összekötötték a brit férjek, a kiskorú gyerekek és a zene imádata. 

Madonna és Gwyneth Paltrow gyűlöli egymást

Gwyneth Paltrow akkoriban napi szinten beszélt vagy SMS-ezett Madonnával, így tett akkor is, amikor végzett az első órájával új trénerénél, Tracy Andersonnál. A színésznő, aki akkor éppen a Vasember első részére készült, ódákat zengett az edzőről, azt akarta, hogy Madonna csatlakozzon hozzájuk. A szőke popsztár igent mondott, ebből pedig rövid idő után hatalmas botrány lett. 

Madonna és Gwyneth Paltrow már 1997-ben megkedvelték egymást.
Madonna és Gwyneth Paltrow már 1997-ben megkedvelték egymást.
Fotó: Kevin.Mazur / Getty Images Hungary

Az énekesnő imába foglalta Tracy Anderson nevét, azt mondta róla, ő a megmentője, csak ő volt képes gatyába rázni a testét a lovas balesete, a három sérve és a két császármetszése után. Azonban Tracy és Madonna összevesztek, Gwyneth Paltrow pedig nagyon mérges volt emiatt. 

- Van most egy bizonyos helyzet az egyik barátommal, és elég mérges vagyok miatta. De a bosszúnak maró hatása van, és nem érzem magam jobban tőle - kezdte a színésznő, aki eleinte nem akarta megnevezni Madonnát a brit Vogue-nak adott interjújában, később azonban bevallotta, valóban róla van szó.

- Örülök, hogy Tracy nem edzi tovább Madonnát. Túl sok volt. Megváratja az embereket, elveszi az egész napjukat - fakadt ki a lapnak a sztár. 

Madonna nagyon kihúzta a gyufát a színésznőnél.
Madonna nagyon kihúzta a gyufát a színésznőnél.
Fotó: E. Charbonneau / Getty Images Hungary

Ebből kiderült, Gwyneth Paltrow és Madonna azért vesztek össze végérvényesen, mert utóbbi nem volt tekintettel Tracy Anderson magánéletére. A nő később elmondta, egy alkalommal még az is előfordult, hogy Madonna parancsnoki viselkedése miatt ki kellett hagynia a kisfia szaxofonkoncertjét. 

Ilyen Madonna otthona belülről

Képes összeállításunkban mutatjuk Madonna Los Angeles-i otthonát, amelynek minden négyzetmétere lélegzetelállító. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Kevin Mazur

Ezt is szeretjük