Gwyneth Paltrow közel az 50-hez is elképesztően fest bikiniben: fotók

Mutatjuk Gwyneth Paltrow friss, bikinis fotóit.

gwyneth-paltrow
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow mindig is a vékony és kecses színésznők közé tartozott, közel az ötvenhez is fantasztikus formában van.

Szeptember 27-én lesz 48 esztendős, de ha friss, bikinis képeit nézzük, lehetetlen lenne megtippelni, mennyi idős valójában.

Gwyneth Paltrow bikinis fotói

Augusztus végén a sztárok kedvenc és exkluzív nyaralóhelyén, a Hampton-vidék egyik strandján kapták lencsevégre. A színésznő éppen az óceánban fürdőzött, amikor egy lesifotós több képet készített róla, széles mosolyát elnézve valószínűleg fantasztikusan érezte magát.

gwyneth paltrow bikini 2
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

Sokat tesz azért, hogy jó formában tartsa magát, az étkezésére szigorúan odafigyel, erről még a Shape magazinnak mesélt.

- Napközben megpróbálok tisztán és egészségesen étkezni. Sok fehérjét és zöldséget eszem, csak nagyon kevés cukor- és gabonatartalmú ételt fogyasztok. A zsírban sütött étkek szóba sem jöhetnek - magyarázta.

Reggelire smoothie-t iszik, de előfordul, hogy nem éhes, ilyenkor kihagyja ezt az étkezést. Ebédnél odafigyel, hogy kevés szénhidrátot tartalmazzon a kosztja. A nehéz fogások helyett a gyorsan felszívódó szénhidrátokat és a sok zöldséget részesíti előnyben. Olykor ő is szokott csalni, amivel szerinte nincs semmi gond. Ha csalónapot tart, akkor azt eszik vacsorára, amit csak akar. Imádja például a bagettet és a sajtokat, mellé pedig szívesen elfogyaszt egy pohár bort. 

gwyneth paltrow bikini 1
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

Évente egyszer tart egy pár napos tisztítókúrát is, akkor a koffeintől kezdve a cukron át a tojásig nagyjából majdnem mindent kiiktat az étrendjéből. Az alvás is sokat számít szerinte az anyagcsere ideális működése miatt, naponta legalább hét-nyolc órát alszik.

A sportolást nagyon fontosnak tartja, ha teheti, minden nap edz, a futás évek óta a szíve csücske. Tracy Anderson személyi edző a kedvence, az elmúlt években rengetegszer részt vett az óráin.

Énekesnők bikinis fotói

Nézd, hogyan fest Lady Gaga, Jennifer Lopez vagy éppen Nicole Scherzinger bikiniben!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük