Gregor Bernadett kilábalt súlyos magánéleti válságából
Gregor Bernadett nemcsak remek színésznő, de igazi bombázó is, ám a sztár mégis kerüli a csillogást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az utca emberét arra kérnék, mondjanak néhány bombázó magyar színésznőt, Gregor Bernadett biztosan ott lenne a legtöbb felsorolásban. Tény, a 37 éves színésznő irigylésre méltóan néz ki, annak ellenére, hogy két fiú édesanyjaként igyekszik dolgozó nőként is helytállni.

Erről bárki meggyőződhetett, aki figyelemmel követte vasárnap a TV2-n a Frizbi Hajdú Péterrel legújabb műsorát, ahová a sztár is meghívást kapott egy beszélgetés erejéig.

Férjével újra boldogan

A bájos és kiegyensúlyozottnak tűnő színésznő a műsorvezetőnek egyebek közt arról is vallott, hogy bármilyen hullámvölgyeket is élt meg nemrégiben férjével, Somogyi Istvánnal, úgy érzi, benne megtalálta élete szerelmét.

Bár köztudott, hogy korábban két másik férfinak is kimondta a boldogító igent - először egy orvosnak, majd Gát György producernek -, ezúttal valóban arra számít, hogy házassága kiállja az idők próbáját.

Ennek egyértelmű jelét abban véli felfedezni, hogy manapság semmit sem élvez jobban, mint hogy otthon lehet fiaival, a 16 éves Bencével és a hároméves Álmossal, valamint párjával. Ám ha a munka mégis elszólítja, akkor is nyugodt szívvel hagyja otthon a gyerkőcöket, férje ugyanis tökéletesen helytáll apaként.

Imád otthon lenni

- Alapvetően egy rettenetesen unalmas nő lettem. Én nem megyek sehova azonkívül, hogy a munkáimat elvégzem, nem járok társaságba. Nekem az a szórakozás, hogy otthon vagyok, és megfőzöm a vacsorát - mesélte.

A Jóban Rosszban egykori sztárja, akinek művészetét 2008-ban Zenthe-díjjal jutalmazták, azt is bevallotta, leginkább színpadi színésznek vallja magát. Nem véletlen hát, hogy jelenleg is több darabban lehet látni, mind a Szegedi Nemzeti Színház, mind pedig a Magyar Színház színpadán.

Ennek ellenére hamarosan ismét találkozhatnak vele rajongói a képernyőn, hiszen műsorvezetőként fog visszatérni a nézők elé - ám hogy hol és mikor, arról egyelőre nem árult el többet.

Fotók: Europress; rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük