Óriási botrány a Grammy-gála előtt - Emiatt bojkottálják az eseményt
Négy világsztár is bejelentette, hogy nem hajlandó elmenni a rendezvényre.

grammy-2019-bojkott-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap rendezik meg a 61. Grammy-gálát, azonban már biztos, hogy a legnagyobb sztárok nem lesznek jelen az eseményen. Egyre többen dobják vissza a meghívójukat, ugyanis sem a jelöltekkel, sem a szervezők stílusával nem értenek egyet.

Ők már biztosan nem lesznek ott a gálán

Taylor Swift és a Maroon 5 frontembere, Adam Levine már bejelentették, hogy ők idén nem vesznek részt a díjkiosztón, annak ellenére, hogy Swiftet jelölték a Reputation című albumáért, amivel a legjobb lemeznek járó díjat megnyerheti.

Mégis, az énekesnő úgy érzi, hogy idén szándékosan kihagyták a többi kategóriából - a rajongói dühös üzenetei el is árasztották a Grammy hivatalos Twitter-oldalát a jelöltek bejelentése után. Ráadásul, mivel aznap lesz a BAFTA-gála is, Taylor kedvese, Joe Alwyn pedig A kedvenc című filmje miatt evidens, hogy ott lesz a filmes díjkiosztón, az énekesnő valószínűleg vele együtt lép majd a vörös szőnyegre Londonban.

Adam Levine-t és együttesét, a Maroon 5-ot is csupán egyetlen kategóriában ismerték el: a legjobb duettért kaptak jelölést, a Cardi B-vel közös Girls Like You miatt. Mivel a hétvégi Super Bowlon rendesen megalázták őket a nézők, nem valószínű, hogy részt vesznek a gálán.

Ariana Grande is visszautasította a meghívást végül, pedig ő fel is lépett volna a gálán. Mivel a szervezők nem engedték, hogy azt a dalát énekelje el a színpadon, amit szeretett volna, Ariana úgy döntött, lefújja a bulit, ők meg keressenek a helyére másik előadót.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

rehearsal kiids

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,

Iggy Azalea már tavaly bejelentette, hogy bojkottálja az idei Grammy-t, ugyanis a legnívósabb kategóriákat mindig a férfiak dominálják - a zsűri előszeretettel kedvez a férfiaknak mind a jelölés, mind a díjazás területén. Az énekesnő januárban arra kérte a többi kolléganőjét, hogy ők se vegyenek részt az eseményen, hogy észrevegye a bizottság, mennyi nő van a szakmában.

Ennek fényében nem csoda, hogy annyi az élcelődő komment: a twitterezők szerint már sokkal érdekesebb, hogy ki nem lesz ott a gálán, ugyanis a legnagyobb világsztárok messziről elkerülik a díjkiosztót.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük