30 éve nem történt ilyen az Oscaron - Mindenki ledöbbent az Akadémia döntésén
Kevin Hart visszaléptetése után így döntöttek.

oscar-szobrok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 25-én este megrendezésre kerül a 91. Oscar-gála. A rajongók minden évben tűkön ülve várják, hogy vajon jelölik-e a kedvenceiket, és azt is, hogy ki lesz az a szerencsés, aki a filmvilág legnagyobb eseményének műsorvezetője lehet.

Óriási kavarás volt a műsorvezetővel idén

Idén az Akadémia Kevin Hart komikust választotta a műsorvezetői posztra, azonban, miután előkerült néhány homofób tweet a sztár múltjából, az Oscar-bizottság nyilvános bocsánatkérésre szólította fel Hartot, aki elnézést kért ugyan az LMBT szövetség tagjaitól, azonban visszalépett a pozíciótól, hogy nehogy a botlása befolyásolja a rendezvény megítélését - és nem utolsósorban a nézettségét.

Azóta megy a találgatás, hogy ki áll vajon a sztár helyére, azonban ez idáig semmilyen információ nem szivárgott ki az új műsorvezető kilétét illetően. A Variety magazinból most kiderült: idén nem lesz házigazdája a gálának, hanem az A-listás díjátadók viszik majd a hátukon a rendezvényt. Ilyen harminc éve nem történt, és azt a díjkiosztót tartották a legszörnyűbbnek az Oscar-gálák történelmében. Akkor Rob Lowe ugrott be, aki Hófehérkével karöltve produkálta magát a színpadon - és finoman szólva sem arattak vele sikert.

Sokáig azt hitték, hogy Kevin Hart mégis elvállalja majd a feladatkört, miután Ellen DeGeneres is kardoskodott érte az Akadémiánál, azonban a sztár maga döntött úgy, hogy nem lesz idén műsorvezető, ugyanis közölte: nem maradt ideje felkészülni, és nem akarja még jobban lejáratni magát egy rossz, hanyagul összerakott műsorral. Kíváncsian várjuk, milyen lesz így a gála, házigazda nélkül.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük