Grace Kelly jóképű unokája eljegyezte a szerelmét - A 25 éves Louis fotókat is posztolt

Louis Ducruet öt év után húzott gyűrűt a kedvese ujjára.

beauty and style
Top olvasott cikkek
Louis Ducruet öt év után húzott gyűrűt a kedvese ujjára.

Grace Kelly unokája, Stephanie hercegnő legidősebb fia, Louis Ducruet öt év után végre eljegyezte a kedvesét, Marie Chevallier-t, a boldogságukat pedig már meg is osztották a világgal.

Ilyen cuki fotókat posztoltak

Louis az Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt, és jó néhány képet is mutatott a rajongóknak a pillanatról, amikor feltette a nagy kérdést a szerelmének.

Louis és Marie még az egyetemen ismerkedtek meg egymással, ahol az előkelőség sportmenedzsmentet, kedvese pedig marketinget tanult. Most mindketten Monacóban dolgoznak - Louis az AS Monaco futballklubnak kutat fel tehetséges játékosokat, Marie pedig rendezvényszervező a Hôtel Hermitage Monte-Carlóban.

Az örömhírről a palota is beszámolt, bár nagyon szűkszavúan nyilatkoztak az eljegyzésről:

- Ő királyi fensége, Stephanie hercegnő nagy örömmel jelenti be, hogy fia, Louis Ducruet eljegyezte a kedvesét, Miss Marie Chevallier-t - írták a Twitteren.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük