Grace Kelly unokája ennyire hasonlít a filmcsillagra: Gabriella örökölte törékeny szépségét
Grace Kelly hatéves lányunokája a nagymamájára ütött.

grace-kelly
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem volt férfi a földön, aki az ’50-es években ne ámult volna el Grace Kelly szépségétől. Az Oscar-díjas filmcsillag még Monaco hercege, III. Rainer figyelmét is felkeltette, aki 1956-ban vette feleségül. A családalapításba az esküvő után két esztendővel fogtak bele, három gyermekük, Albert, Stefánia és Karolina a mai napig szívükben őrzik édesanyjuk emlékét.

Albert herceget legkisebb lánya mindennap emlékezteti a színésznőre, ugyanis a kis Gabriella kiköpött mása Grace Kellynek.

Grace Kellyre ennyire hasonlít a hétéves unokája 

Az uralkodónak négy gyermeke van: két korábbi kapcsolatából egy felnőtt lánya és egy 18 éves fia született, felesége, Charléne hercegné pedig 2014-ben ajándékozta meg egy ikerpárral, Gabriellával és Jakabbal. A gyerkőcökről édesanyjuk előszeretettel posztol az Instagramra, a fotók alapján tagadhatatlan, hogy a hétéves kislány örökölte nagymamája törékeny szépségét.

Édesapja szerint nem csak külsőre ütött a sztárra, személyisége is éppen olyan pezsgő, mint amilyen a színésznőnek volt. 

- A lányom született komika, imád csacsogni, folyton énekel és táncol, és rendkívül nyitott, társaságkedvelő személyiség. A kamera előtt a legnagyobb természetességgel viselkedik, sokszor viccelődünk azon a feleségemmel, hogy benne él tovább nagymamája, Grace Kelly szelleme - olvasható a Story magazinban.

grace-kelly-unokája
Fotó: Getty Images Hungary

Noha ikrek, szüleik megegyeznek abban, hogy nem is különbözhetnének jobban. Jakab nem szereti annyira a figyelmet, mint a húga, a kisfiú inkább visszahúzódó természet.

- Gabriella minden értelemben született hercegnő, a bátyja pedig roppant kötelességtudó. De mindketten rendkívül szórakoztatóak - árulta el édesanyjuk.

Grace Kelly idősebbik lánya

Karolina már fiatal lány korában is elbűvölő volt, az idő múlásával pedig szépségéből semmit nem vesztett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban az előkelőség.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük