Grace Kelly unokája ennyire hasonlít a filmcsillagra: Gabriella örökölte törékeny szépségét

Grace Kelly hatéves lányunokája a nagymamájára ütött.

Grace Kelly unokája, Gabriella
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem volt férfi a földön, aki az ’50-es években ne ámult volna el Grace Kelly szépségétől. Az Oscar-díjas filmcsillag még Monaco hercege, III. Rainer figyelmét is felkeltette, aki 1956-ban vette feleségül. A családalapításba az esküvő után két esztendővel fogtak bele, három gyermekük, Albert, Stefánia és Karolina a mai napig szívükben őrzik édesanyjuk emlékét.

Albert herceget legkisebb lánya mindennap emlékezteti a színésznőre, ugyanis a kis Gabriella kiköpött mása Grace Kellynek.

Grace Kellyre ennyire hasonlít a hétéves unokája 

Az uralkodónak négy gyermeke van: két korábbi kapcsolatából egy felnőtt lánya és egy 18 éves fia született, felesége, Charléne hercegné pedig 2014-ben ajándékozta meg egy ikerpárral, Gabriellával és Jakabbal. A gyerkőcökről édesanyjuk előszeretettel posztol az Instagramra, a fotók alapján tagadhatatlan, hogy a hétéves kislány örökölte nagymamája törékeny szépségét.

Édesapja szerint nem csak külsőre ütött a sztárra, személyisége is éppen olyan pezsgő, mint amilyen a színésznőnek volt. 

- A lányom született komika, imád csacsogni, folyton énekel és táncol, és rendkívül nyitott, társaságkedvelő személyiség. A kamera előtt a legnagyobb természetességgel viselkedik, sokszor viccelődünk azon a feleségemmel, hogy benne él tovább nagymamája, Grace Kelly szelleme - olvasható a Story magazinban.

grace-kelly-unokája
Fotó: Getty Images Hungary

Noha ikrek, szüleik megegyeznek abban, hogy nem is különbözhetnének jobban. Jakab nem szereti annyira a figyelmet, mint a húga, a kisfiú inkább visszahúzódó természet.

- Gabriella minden értelemben született hercegnő, a bátyja pedig roppant kötelességtudó. De mindketten rendkívül szórakoztatóak - árulta el édesanyjuk.

Grace Kelly idősebbik lánya

Karolina már fiatal lány korában is elbűvölő volt, az idő múlásával pedig szépségéből semmit nem vesztett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban az előkelőség.

Ő Grace Kelly idősebbik lánya - A 63 éves Karolina még ma is gyönyörű

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük