Grace Kelly unokája szőke bombázó - Jazminból is színésznő lett
Albert herceg lánya, Jazmin Grace Grimaldi már 27 éves.

grace-kelly-unokaja-jazmin-grace-grimaldi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Grace Kelly tündérmesébe illő történetét mindenki ismeri: a gyönyörű, Oscar-díjas színésznőre a világon minden férfi felfigyelt, még Monaco hercege, Rainier is, aki 1956-ban oltár elé vezette, és hercegnét csinált belőle.

Így hasonlít rá az unokája

Sajnálatos módon nem élvezhette sokáig az életet: 52 évesen, egy tragikus autóbaleset következtében elhunyt, azonban három gyermeke és 11 unokája örökké a szívükben őrzik, és arcukon viselik a hercegné vonásait.

A leginkább Albert herceg lánya, Jazmin Grace Grimaldi hasonlít rá, aki ugyanolyan szőke szépség, mint a nagyanyja volt hajdanán. Azonban nemcsak a külsejük hasonló: Jazminból is színésznő lett. Igaz, csak most bontogatja a szárnyait a szakmában, de máris olyan nagy sikerű sorozatban kapott szerepet, mint a Golden Globe-díjas The Marvelous Mrs. Maisel.

Az inspirációja egyértelmű, ami a színház iránti szerelmét illeti: mindent nagymamáinak köszön. "Most, hogy jócskán belekóstolhattam a színészkedésbe, azon kaptam magam, hogy folyton a nagymamáimra gondolok. Grace és Jean nagyi, nélkületek nem sikerülne. Hiányoztok, és szeretlek mindkettőtöket" - írta az Instagram-oldalán.

A rajongói szerint is Grace Kelly kiköpött mása, számos komment látható az oldalán ezzel kapcsolatban. "Kiköpött Grace Kelly! Szinte hihetetlen", "Pont olyan vagy, mint a nagymamád, főként a szemed és a hajad", "Színésznőként is biztosan olyan csodálatos leszel, mint a nagymamád, ha már ennyire hasonlítasz rá" - írják a lelkes hozzászólók.

Másik unokája a napokban ment férjhez

Grace Kelly másik unokája, Charlotte Casiraghi a hétvégén mondta ki a boldogító igent gyermeke édesapjának. Nézd meg, milyen gyönyörű menyasszony volt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük