Grace Kelly unokája gyönyörű menyasszony volt - A hétvégén ment férjhez
Charlotte Casiraghi nem tartott fényűző esküvőt.

grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Grace Kelly gyönyörű unokája, Charlotte Casiraghi és Dimitri Rassam Párizsban ismerkedtek meg egymással, és viharos sebességgel kapott szárnyra a szerelmük. Néhány hónappal később kiderült, hogy már el is jegyezték egymást - ezt a monacói Rose Ball banketten meg is erősítették.

Szakítás után esküvő?

Alig egy évvel a megismerkedésük után közös kisfiuk, Balthazar is megszületett, azonban ez sem tartotta össze őket. Januárban, három hónappal a pici születése után bejelentették, hogy különváltak, és lefújták az esküvőt. Aztán mindenki legnagyobb meglepetésére a pár néhány hete bejelentette, hogy mégsem bírták egymás nélkül, és oltár elé is állnak, hogy megerősítsék a szerelmüket.

Ezen a hétvégén össze is házasodtak Monacóban. Azt hihetnénk, hogy Grace Kelly unokája és Karolina hercegnő lánya egy igazán fényűző menyegzőt tartott, de ennél távolabb nem is állhatnánk az igazságtól. Charlotte egy egyszerű ceremónia során, egy kerti partin mondta ki az igent.

A menyasszony ennek ellenére természetesen gyönyörű volt, egy hosszú ujjú, masnikkal megtűzdelt Yves Saint Laurent-kreációt viselt. Később egy hófehér Chanel-ruhára váltott a fotós kedvéért.

Igazi partihangulat volt az esküvő után, a vendégek sorra ugrottak be a medencébe. Még a vőlegényt is bedobták öltönyöstül, a felfújható unikornisok és hatalmas görögdinnyére emlékeztető strandlabdák közé.

Grace Kelly lánya még ma is gyönyörű

Charlotte édesanyja, Karolina hercegnő már 62 éves, de még mindig csodaszép - nézd meg a fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük