Grace Kelly ma lenne 90 éves - Ilyen gyönyörűen adta utolsó interjúját
A tragikus sorsú Grace Kelly ma ünnepelné kilencvenedik születésnapját.

grace-kelly-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Grace Kelly a 20. század egyik leggyönyörűbb ikonja volt, először Hollywoodot hódította meg, 1955-ben Oscar-díjat nyert, a legendás Alfred Hitchcock rendező egyik első számú kedvence volt. Később teljesen más irányt vett az élete, Monaco hercegnéje lett. Sajnos az élete tragikus módon ért véget, 1982-ben egy autóbaleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett, majd másnap örökre lehunyta a szemeit, akkor 52 esztendős volt. A gyönyörű sztár ma ünnepelné kilencvenedik születésnapját. 

Ilyen szép volt Grace Kelly élete utolsó évében

A monacói hercegnével az utolsó tévéinterjút az ABC riportere a 20/20 című műsor kapcsán készítette el 1982-ben. Az interjút a halála után pár nappal, 1982 szeptember 23-án közölték csak. Ahogy az az alábbi felvételen is látszik, gyönyörű volt az utolsó interjúja adásakor.

grace-kelly-utolsó-interjú
Fotó: ABC News

Az utolsó interjújában sok mindenről mesélt, például arról, milyen nagy változást hozott III. Rainier herceggel kötött házassága, a monacói előkelőséghez 1956 áprilisában ment feleségül, az esküvőjük előtt egy évvel, Cannes-ban ismerkedtek meg.

- Természetesen imádtam színészkedni, szerettem a színházban és a kamerák előtt is játszani, ennek ellenére mégsem bírtam a sztársággal való létet. A kettő között óriási a különbség, sosem szerettem megjelenni színésznőként a nyilvános eseményeken. Persze mindennek ellenére Hollywoodban meg volt a magam kis privát szférája, de amint megházasodtam, a nyilvánosság előtt kellett élnem, és semmi magánéletem nem maradt - magyarázta az interjúban.

Gyermekei, II. Albert herceg, Stephanie hercegnő és Caroline hercegnő is témába kerültek azzal kapcsolatban, hogy mennyire nem volt egyszerű a kamerák kereszttűzében felnevelni őket. Kiemelte, mindig is megadta az újságíróknak a tiszteletet, de ennek ellenére ez nem mindig volt kölcsönös dolog.

- Néhány lapnál az újságírók úgy látnak minket, mintha valami kitalált személyek lennénk, és azt gondolják, mindez feljogosítja őket arra, hogy bármilyen történetet kreáljanak rólunk. Az ilyesféle cikkek megjelenése után reménytelen, hogy az ember megvédje magát. Ha pedig egy gyerekkel teszik mindezt, azt elég felháborítónak tartom. Amikor Stephanie 16 volt, megírták, hogy eljegyezték, pedig ez nem volt igaz - mondta.

A beszélgetés végén megkérdezték tőle, mit szeretne, hogyan emlékezzenek rá később az emberek.

- Szeretném, ha úgy emlékeznének rám, hogy egy olyan személy vagyok, aki jól végzi a dolgát, mindemellett megértő és kedves ember.

Sztárok legutolsó fotói

Képes összeállításunkban megnézheted az elhunyt legendákról készült legutolsó fotókat.

Ezt is szeretjük