Fonnyadt melleit mutogatja a nagyikorú Goldie Hawn
Goldie Hawn továbbra is szűk nadrágokban és átlátszó topokban parádézik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fiatal éveiben egy szál bikiniben, testére festett szlogenekkel ékesítve szerepelt a tévében, Goldie Hawn azonban nagymamaként sem szégyelli ország-világ elé tárni ráncosodó bájait.

A sztár nem szégyelli csüngő ékességeit

A szőke díva mindig is bátran felvállalta szexualitását, s nem hódolt be az olyan prűd társadalmi konvencióknak, mint például a cicifix viselése.

Melltartóégető feminista magatartásának meg is lett az eredménye: a pólója alatt üresen fityegő kecskebőr tarisznyákat egy afrikai nomád törzs asszonyai is megirigyelhetnék.

Hatvanon túl is él-hal a szexért

A kaktusz virága sztárját azonban keblei állapota a legcsekélyebb mértékben sem zavarja, arra pedig világéletében fittyet hányt, hogy mit gondolnak róla az emberek.

Harminckilenc évesen egy szál neccharisnyában pózolt a Playboy címlapján, s partnere, Kurt Russell szemében még ma is ugyanolyan szexi, mint két évtizeddel ezelőtt.

Goldie nem titkolja, csaknem negyedszázados múltra visszatekintő kapcsolatukban a szexnek központi szerepe van.

Mint mondja, szenvedélyes szeretkezéseik tartják fiatalon mindkettőjüket, s az együtt töltött hosszú évek dacára még mindig ugyanúgy kívánják egymást, mint a kezdetek kezdetén.

A színésznő – aki különben sosem tartotta magát szépnek – ilyen irigylésreméltó párkapcsolat fedezékében nem csoda, hogy nem aggódik az öregedés miatt.

Ráncos nyak és lógó mellek ide vagy oda, a díva továbbra is öntudatosan, hamvas bőrű csinibabákat megszégyenítő lezserséggel hordja szűk farmerjeit és áttetsző felsőrészeit, és nem bánja, ha a fonnyadt kebleiről készült fotókat viszontlátja a magazinokban.

Ezt is szeretjük