Goldie Hawn és Kurt Russell 40 év együttlét után emiatt nem házasodnak össze: a színésznő magyarázta el az okot

Goldie Hawn és Kurt Russell kapcsolatába már nem fér bele a házasság.

Goldie Hawn és Kurt Russell kapcsolata
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn és Kurt Russell 1983-ban szerettek egymásba, kalandosan indult a szerelmük, ugyanis első randijukon még a rendőrség is rájuk tört.

A két hírességről sokan azt gondolják, hogy házasok, de ez nincs így, az elmúlt években több alkalommal elmondták már ennek okát. Idén júliusban ismét szóba jött a téma a CNN műsorában.

Goldie Hawn és Kurt Russell kapcsolatába már nem fér bele a házasság

Chris Wallace műsorvezető megkérdezte a 77 éves színésznőtől, mégis miért nem álltak még oltár elé, erre Hawn így reagált:

GettyImages-1146565871
Fotó: Aaron Rapoport / Getty Images Hungary

- Mégis miért kéne megházasodnunk? - kérdezett vissza, majd elmagyarázta, mielőtt összejöttek volna, mindketten voltak már házasok.

Hawn két alkalommal is, Gus Trikonisnak 1969-ben mondott igent, két nagyobbik gyermeke édesapjával, Bill Hudsonnal 1976-tól 1982-ig voltak férj és feleség.

- Mindig csúnyán ér véget. Mégis hány szórakoztató válás létezik? Mennyi olyan válás van, ami nem kerül pénzbe? Melyik az a válás, amely nem utáltatja meg veled még jobban a másik felet? Mennyi válás ejt sebeket a gyerekeiden? - tette fel a költői kérdéseket.

GettyImages-1466737415
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

Élvezi azt is, hogy hiába vannak kapcsolatban, mégis megőrizheti a függetlenségét, és maga dönthet sok mindenről.

- A kapcsolatok nehezek, nem minden nap egyszerű. Mindenféle akadályon keresztülmegyünk mi is. Vannak dolgok, amiben hiszünk, és vannak dolgok, amelyekben nem hiszünk, de meg kell állapodnunk.

Szerinte egy hosszan tartó kapcsolatnak nem a házasság a titka, hanem az őszinte kommunikáció és az, hogy a két fél tényleg egymáshoz illő legyen. Az is elengedhetetlen, hogy mindketten egyenlő módon dolgozzanak a kapcsolaton. Ha az egyik fél nem akar energiát fektetni egy viszonyba, akkor az tönkre fog menni idővel.

Ő a sztárpár közös gyermeke

A két híresség egy gyereket vállalt együtt.

Ő Goldie Hawn és Kurt Russell közös gyermeke: a 36 éves Wyatt szőke, kék szemű színész lett

Wyatt Russel neve egyre többet szerepel a stáblistákon.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük