Goldie Hawn unokája rengeteget nőtt: Rani szőke hajával nagymamájára és anyukájára is hasonlít
Kate Hudson csemetéje októberben már betölti a harmadik életévét.

goldie-hawn
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn hét gyerek büszke nagymamája. Idősebb fia, Oliver három gyermekkel ajándékozta meg, lánya, Kate Hudson szintén három gyerkőccel gyarapította a családot. Kisebbik fia, Wyatt, aki az egyetlen közös gyermeke Kurt Russellel, egy kisfiú édesapja.

Goldie Hawn és unokája egyre jobban hasonlítanak

A népes família tagjai ugyan egytől egyig a szórakoztatóiparban dolgoznak, egy közös fotójukról sem tanúskodnak sztárallűrök. Az Instagram-oldalaikon a csemetékről készült felvételek olyanok, mintha egy átlagos amerikai család fényképalbumában bukkantunk volna rájuk.

Kate Hudson például rendszeresen mutatja meg legkisebb lányát, Ranit a követőinek, akik csak kapkodják a fejüket azon, milyen gyorsan nő a lurkó. A 42 esztendős színésznő 2018 októberében adott életet Raninak, aki - ahogy cseperedik - egyre inkább emlékeztet híres nagyanyjára. Szőke fürtöket és bájos vonásokat örökölt tőle, valamint a személyiségjegyeik is nagyon hasonlítanak. A kislány ugyanis imád szerepelni, édesanyja videóiból arra lehet következtetni, hogy igazi cserfes gyermek, aki szívesen dalol, pózol vagy bohóckodik a kamerába.

A filmcsillag egyébként nagyon következetes édesanya. Annak ellenére, hogy a közösségi médiában szívesen enged bepillantást a hétköznapjaiba, nem engedi, hogy az Instagram világa beszippantsa gyermekeit. Két fia, Ryder és Bingham például csak meghatározott ideig mobilozhat.

- Imádom a modern technikát, de általa nem akarom elveszíteni a gyerekeimet. Az a lényeg, hogy felállítsunk bizonyos határokat. Különben is, anyám mindig azt mondta, ha a gyerekek unatkoznak, abból születnek a legfantasztikusabb dolgok - ecsetelte a People magazinnak.

Képes összeállításunkban friss képeken mutatjuk Goldie Hawn unokáját, Ranit, aki egyre jobban hasonlít a nagymamájára.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük