Goldie Hawn 16 éves unokájával pózolt: Kate Hudson fotózta le őket

Meghitt családi fotót posztolt édesanyjáról és legidősebb fiáról Kate Hudson.

Goldie Hawn fiúunokája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Goldie Hawn két gyermeke, Oliver és Kate Hudson révén hat gyermek büszke nagymamájának mondhatja magát: legidősebb unokája, Ryder 16 éves, őt követik a sorban a 12 és 10 esztendős unokatestvérei, Wilder és Bodhi, majd öccse jön, Binghem, aki kilenc lett júliusban, aztán Rio a maga hat évével, végül a sort a család legifjabb tagja, az egyéves Rani zárja.

A 74 éves filmcsillag a klasszikus nagyiszerepben tetszeleg, elhalmozza az unokáit szeretettel, ám ő nem az a kötögetős fajta, felzárkózik a fiatalok pörgős világában, ha kell, menő fotókat lő az Instagramra. 

Goldie Hawn és fiúunokája, Ryder

Legutóbb Ryderrel állt kamera elé. Kate Hudson imádni való fotót csinált róluk, amit nem titkolt el rajongói elől, rögvest feltöltötte az oldalára. Édesanyja le sem tagadhatná, mennyire szereti legidősebb unokáját, tekintete többet mond ezer szónál, rajongva pillantott a fiúra.

A rajongókat lenyűgözte a kép erős üzenete, többen ódákat zengtek arról, hogy mennyire sugárzik róla a családi összetartás. Mások az unoka-nagymama páros közti hasonlóságra hívták fel a figyelmet.

Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy olyan hollywoodi nagyágyúk közt cseperedett fel, mint Kurt Russell és Goldie Hawn. Bár a 16 éves tini hamisítatlan színészdinasztiába született, egy cseppet sincs elszállva.

Az Instagram-képei arról árulkodnak, hogy igazi mintakamasz, nem posztol vad bulikról, inkább azt hirdeti az oldalán, hogy kenyérre kenik szerettei: azt is megörökítette, ahogy édesen puszit nyom kishúga homlokára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🌸

Ryder Robinson (@mr.ryderrobinson) által megosztott bejegyzés,

Goldie Hawn legkisebb unokája

A család legkisebb tagja 2018 őszén látta meg a napvilágot, Kate Hudson kislányának édesapja Danny Fujikawa színész, vele 2017 óta alkotnak egy párt, fiai előző házasságaiban születtek.

Goldie Hawn legkisebb unokája mosolyától te is elolvadsz: Rani testvéreivel és anyukájával pózolt

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük