Gloria Estefan 63 éves lett: éveket letagadhatna korából a latin zene koronázatlan királynője
Gloria Estefan ma ünnepli 63. születésnapját.

gloria-estefan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gloria Estefan 1957. szeptember elsején látta meg a napvilágot Havannában. Karrierjét a '70-es években kezdte, a Miami Sound Machine énekesnőjeként tevékenykedett, később szólóban folytatta tovább. A világsikert az 1985-ös Conga című slágere hozta meg számára, a '90-es években még nagyobb népszerűségre tett szert a háromszoros Grammy-díjas sztár. Napjainkban is aktívan dolgozik, nem mellesleg ma ünnepli 63. születésnapját.

Gloria Estefan már 63 éves

A latin zene koronázatlan királynője szép karriert tudhat a magáénak, a '90-es években még a színészkedést is kipróbálta, Meryl Streep oldalán játszott A szív dallamai című filmben. Összesen 14 albumot adott ki, ezek közül a Mi Tierra volt a legsikeresebb spanyol nyelvű lemez, sőt, ezért kapta meg élete legelső Grammyjét. Legutóbbi lemeze, a Brazil305 2020 júniusában jelent meg.

Ami a magánéletét illeti, szerencsés csillagzat alatt született, élete első és egyetlen szerelme lett a férje, Emilio Estefan, aki a zenésztársa volt az együttesben, amelyben énekelt pályafutása elején. Két gyermekük született, Nayib fiuk 1980-ban, Emily lányuk 1994-ben látta meg a napvilágot.

Bár 63 éves, simán letagadhatna több évet a korából, annyira fiatalos még mindig, inkább egy ötvenes éveiben lévő nőnek néznénk. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Gloria Estefan. 

Ezt is szeretjük