Tragikus baleset! A népszerű színész szinte rögtön életét vesztette
Giuliano Gemma olasz színész halála mindenkit megrázott, gyászol a szakma.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Giuliano Gemma, az olaszok egyik legnépszerűbb színésze váratlanul életét vesztette egy közúti balesetben.

Régen
Most

A tragédia egész Olaszországot megrázta, rajongói nem akarják elhinni a történteket.

Halálos balesetet szenvedett

A színész Róma közelében autózott, amikor hirtelen szemben találta magát egy másik járművel, már nem tudott kitérni előle, így elkerülhetetlen volt a frontális ütközés. Mivel a másik autó sokkal nagyobb és gyorsabb volt, Gemma kocsija teljesen összeroncsolódott.

A mentősök hamar a helyszínre értek, de mire kiszedték a roncsok közül, már nagyon rosszak voltak az életfunkciói. Az ápolók azonnal megkezdték az újraélesztést, és sokáig nem adták fel, de már nem tudták megmenteni.

A kórházban teljes felkészültséggel várták a rohamkocsit, hogy folytassák az életmentés, de sajnos az orvoscsapatra nem volt szükség, ugyanis már csak a színész halálának beálltát tudták megállapítani.

Az egyik legsikeresebb olasz színész volt

Giuliano Gemma pályáját statisztaként és kaszkadőrként kezdte, ám olyan jó külső adottságokkal rendelkezett, hogy hamar kitűnt a többiek közül.

A rendezők észrevették, hogy milyen jóképű, így színészi feladathoz jutott, melynek során kiválóan helyt állt, ezért egyre jelentősebb szerepeket játszhatott el.

Első nagyobb sikerei a Montgomery Wood, az Egy lyukas dollár, a Vadnyugati szamuráj vagy a Ringo pisztolya. Később szerepelt számtalan nagy alkotásban is, mint A párduc, A nyomozás vagy a Ben Hur.

Több kisebb kitüntetés mellett legnagyobb elismerése az olasz Oscar, a David di Donatello-díj volt. Élete során végig aktív volt, utolsó nagy filmje a Woody Allen által rendezett Rómának szeretettel című produkció. 75 évet élt.

Ezt is szeretjük