Gerard Piqué így odaszúrt Shakirának: a szakításuk után először törte meg a csendet a magánéletéről

Gerard Piqué először nyilatkozott a magánéletéről a Shakirával való szakítása után.

GettyImages-1180293395
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gerard Piqué először vallott a magánéletéről, mióta tönkrement 12 év után a párkapcsolata Shakirával. Már tavaly nyáron kiderült, hogy a sportoló megcsalta gyermekei édesanyját, sőt, szakításuk után pár hónappal már új párjával, Clara Chia Martival mutatkozott.

Idén januárban újabb bomba robbant, ugyanis az énekesnő a Bizarrappal készült közös dalával szólt be az exének és Clarának. Utána folyamatosan ment az adok-kapok a két híresség között, szappanoperájukkal pedig rendre a címlapokra kerültek. Piqué úgy döntött, itt az ideje, hogy megnyíljon a nyilvánosságnak a magánéletéről, az El País lapnak adott interjút.

Gerard Piqué a Shakirával való szakítása után törte meg a csendet

A 36 éves futballista bevallotta, eddig a fiai, Sasha és Milan miatt hallgatott a privát dolgairól.

GettyImages-475304584
Fotó: David Ramos / Getty Images Hungary

- Mindenkinek az a felelőssége, hogy azt tegye, ami a gyerekeinek a legjobb. Az a lényeg, hogy megvédjük őket, szerintem minden szülőnek ez a fő feladata. Jelenleg is erre összpontosítok, hiszen nekem ez a szerepem apaként - magyarázta.

A média egyértelműen őt állította be a rossz félnek, nos, az újságírók és Shakira is megkapták tőle a magukét.

- A probléma forrása abból ered, hogy az emberek milyen szemszögből vizsgálják a szituációd, illetve abból, ahogyan a sztorit tálalja a sajtó. Én még mindig azt csinálom, amit akarok. Ha a halálom napján visszatekintek az életemre, remélem, azt állapítom majd meg, hogy mindig úgy döntöttem, ahogy én azt jónak láttam. Hű akarok lenni magamhoz. Nem fogok pénzt kidobni azért, hogy a megítélésemen javítsak.

- Azok az emberek, akiket szeretek, és akikkel törődök, ők ismernek engem csak igazán. A többiek nem fontosak számomra. Az energiámat arra használom fel, hogy a szeretteimmel legyek, és megadjam nekik mindazt, amim van. Nagyon boldog vagyok. Történtek az életemben nagy változások, de mindig tudtam, hogyan őrizhetem meg a boldogságom.

Shakira fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Shakira fiatalkori képeit.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük