Piquéről leleplező videó készült: még Shakirával volt, amikor beleszerethetett 12 évvel fiatalabb párjába

Gerard Piqué már 2021-ben is megcsalhatta Shakirát.

pique-és-shakira-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira és Gerard Piqué szakítása volt 2022 egyik legnagyobb botránya, mint akkor kiderült, a sztárfocista egyre kevesebb időt töltött a családjával, helyette megállás nélkül bulizott, és a nőknek sem tudott nemet mondani. Miután júniusban kitört a botrány, két hónapra rá már arról cikkeztek, hogy a futballista beleszeretett a nála 12 évvel fiatalabb beosztottjába, Clara Chia Martiba.

Bár eddig úgy lehetett tudni, hogy a lánnyal 2022-ben kerültek egymással közelebb viszonyba, a múlt héten elterjedt az interneten egy 2021-es felvétel, amely Piqué családi otthonában készült.

Gerard Piqué már 2021-ben megcsalhatta Shakirát

2021-ben Piqué Zoomon keresztül adott interjút az otthonában, a háttérben egy pillanatra feltűnt egy szőke nő, aki a rajongók szerint egyértelműen mostani barátnője, Clara. Ez azért kellemetlen, hiszen ebben az esztendőben még minden rendben volt a két híresség között. A pillanatot az alábbi TikTok-videóban mutatjuk.

@charo_orozco_ #Video en donde demuestra que #GerardPiqué y #ClaraChía ♬ sonido original - Charo Orozco

- Shakira megdöbbent, amikor megtudta, hogy ez a nő egyértelműen otthon érezte magát abban a házban, ahol a gyerekeikkel közösen éltek - fogalmazta egy közeli forrás a Page Sixnek.

Amikor készült az interjú, az énekesnő fiaikkal, Sashával és Milannal nyaralt. Óriási csalódásként élte meg, hogy Piqué valószínűleg már sokkal előbb csalhatta őt, mint ahogyan azt feltételezte.

GettyImages-492052407
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

2010-ben, a Waka Waka klipforgatásán ismerkedtek meg, utána egyre több pletyka indult meg arról, hogy kialakult köztük valami, kapcsolatukat végül 2011 tavaszán vállalták fel a nyilvánosság előtt. Nyolc évig éltek együtt barcelonai otthonukban, ott nevelték fiaikat is. A jelenlegi tervek szerint az énekesnő Miamiban kezd majd új életet a gyerekekkel.

Shakira smink nélkül

Shakira smink nélküli fotója a bizonyíték arra, hogy mennyire jól áll a természetesség az énekesnőnek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük