Cristiano Ronaldo párja szexi, combvillantós estélyiben lopta el a show-t a velencei filmfesztiválon

Minden szem Cristiano Ronaldo kedvesére, Georgina Rodriguezre szegeződött a velencei filmfesztiválon.

cristiano-ronaldo-csaja-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A világjárvány ellenére megrendezték a velencei filmfesztivált, amely szeptember 2-án startolt el, és 12-ig, jövő hét szombatig tart. A koronavírus miatt idén sokkal komolyabban vették az egészségügyi előírásokat, illetve jóval kevesebb hírességet hívtak meg a rendezvényre.

Georgina Rodriguez ilyen dögös volt a velencei filmfesztiválon

A 77. alkalommal megrendezett fesztivál második napján Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodriguez is részt vett. Összesen háromféle szettben láthatták őt a rajongók, egy elegáns utcai viseletben és két estélyi ruhában. Utóbbi kreációk közül az egyiket egy délutáni filmvetítésre vette fel, a másikat az est további részében viselte. A fekete bombázó maximálisan kitett magáért, főleg az esti órákban, szexi, combvillantós, csillogó kreációjában biztosan sokan megcsodálták.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban tündökölt Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodriguez a velencei filmfesztiválon.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük