Az 51 éves Cate Blanchett csillogó estélyi ruhát viselt a velencei filmfesztiválon: káprázatosan festett a színésznő
Cate Blanchett gyönyörűen festett a velencei filmfesztivál nyitónapján.

cate blanchett cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerdán startolt el a velencei filmfesztivál, ez az első olyan nagy filmes esemény, amelyet a világjárvány kitörése óta megrendeztek. Bár a koronavírus miatt idén sokkal kevesebb sztár teheti tiszteletét az eseményen, de azért így is akad pár nagy név, aki megjelent a vörös szőnyegen.

Köztük van Cate Blanchett is, akit az a megtiszteltetés is érhetett, hogy ő lett a nemzetközi zsűri elnöke.

Cate Blanchett a velencei filmfesztiválon

Az Oscar-díjas színésznő maximálisan kitett azért, hogy a legtökéletesebb oldalát mutassa a filmfesztivál nyitónapján. Egy csillogó, sötétkék-fehér színű estélyit viselt, amit Esteban Cortázar álmodott meg. Nem ez az első alkalom, hogy ebben a kreációban láthatták őt a rajongók, 2015-ben a BFI London Filmfesztiválon is ezt az estélyit viselte.

cate blanchett 1
Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

Blanchettre jellemző, hogy egy-egy ruhát többször is felvesz a vörös szőnyegre, szerinte nevetséges, hogy egyesek nem hajlandóak még egyszer ugyanabban az estélyiben megjelenni a fontos eseményeken, ezt még a The Hollywood Reporternek nyilatkozta.

- Különösen a mai világunkban, a klímaváltozás idején meggondolatlannak és nevetségesnek tartom azt, hogy ezeket a gyönyörű ruhadarabokat nem egy életen át dédelgetik a szekrényeikben, és azok újraviseléséről hallani sem akarnak - magyarázta a lapnak.

cate blanchett 2
Fotó: Alessandra Benedetti - Corbis / Getty Images Hungary

Az 51 éves sztár stylistja, Elizabeth Stewart Instagram-oldalára töltött fel pár fotót a színésznő estélyijéről. A rajongók nem győzték dicsérni, mennyire szép volt.

"Szó szerint egy istennő", "Cate mindig olyan elegáns és gyönyörű" - fogalmazták.

Alain Delon fia is részt vett a fesztiválon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos volt a vörös szőnyegen Alain Delon középső fia, Anthony.

Ezt is szeretjük