George Clooney 7 év házasság után sem mondott le az udvarlásról: szívmelengető módon hódítja meg Amalt
Ettől a gesztustól minden feleség elolvadna.

george-clooney-amal-clooney
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem titok, Geogre Clooney évekig viselte magán a Hollywood ügyeletes agglegénye jelzőt. Nem véletlenül bélyegezték meg vele, első, Talia Balsam színésznővel kötött házassága után ő maga jelentette ki, nem hiszi, hogy újra igába hajtja a fejét.

Ám a 2013-as esztendő mindent megváltoztatott. Miután megpillantotta a szépséges jogászt, Amal Alamuddint, átértékelte korábbi kijelentését.

George Clooney szerelmes levelei

A kapcsolatuk idillien alakult. Alig egy évvel a megismerkedésüket követően a filmcsillag feltette kedvesének a nagy kérdést, amelyre természetesen igen volt a válasz. Majd egy eszményi velencei esküvő keretein belül fogadtak örök hűséget egymásnak. Ennek immár hét esztendeje, ám a romantika ma sem veszett ki a kapcsolatukból.

amal és george
Fotó: Todd Williamson / Getty Images Hungary

Noha két gyerekkel - Amal 2017 júniusában ajándékozta meg a férjét egy ikerpárral, Ellával és Alexanderrel - és a megannyi elfoglaltság mellett nem egyszerű égve tartani a tüzet, a színész mindig talál módot arra, hogy újra és újra levegye a lábáról kedvesét.

Az egyik szívmelengető szokásáról az  AARP.com-nak  mesélt 2021 januárjában. Elárulta, hogy sokszor ír szerelmes leveleket feleségének.

amal alamuddin
Fotó: SOPA Images / Getty Images Hungary

- Még a karanténban sem felejtettem el. Írok neki egy szép levelet, majd becsempészem az irodája asztalára, de ő is viszonozza a gesztust. Gyönyörű sorokat fogalmaz meg a leveleiben, amiket a párnám alá rejt el. Alapjáraton én nagyon hiszek a kézzel írt üzenetek bájában. Több hírességtől is vannak leveleim, amiket bekeretezve tartok otthon. Ha SMS-ben írjuk le ugyanazokat a kedvességeket, az teljesen más, mint ha papírra vetnénk őket. 

A párosnak van még egy hagyománya: minden évben kiválasztanak egy hétvégét, amikor édes kettesben elutazhatnak. Ilyenkor gyermekeiknek írnak egy-egy levelet, amelyeket a lurkók emléktárgyként őriznek.

Amal Clooney stílusa

Amal Clooney-ról a divatmagazinok is szívesen írnak, hiszen nagyon kifinomult a stílusérzéke, ha ruhaválasztásról van szó, sosem nyúl mellé. Ruháival is nők millióira van inspiráló hatással. Képes összeállításunkban megnézheted a legszebb estélyi ruháit.

Ezt is szeretjük