George Clooney 3 éves ikrei igazi rosszcsontok: aranyos trükkel veszi rá őket, hogy jók legyenek
George Clooney így trükközik a gyerekeinél.

george-clooney-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney mostanában azért szerepel annyit a nyilvánosságban, mert a legújabb filmjét, Az éjjeli égboltot reklámozza.

Szinte az összes amerikai talk-show műsorvezetője csinálhatott vele exkluzív anyagot, a színész a filmen és a forgatáson kívül pedig a magánéletéről is szívesen mesél, így az elmúlt egy hónapban több apróságot fedett fel a gyerekeiről és a házasságáról. Stephen Colbertnek a hétvégén egy irtó édes sztorit árult el hároméves ikreiről.

George Clooney ezt a trükköt alkalmazza, hogy jól viselkedjenek a gyerekek

George és Amal Clooney ikrei, Ella és Alexander igazi kis gézengúzok, akik abban a korban vannak, amikor a határokat feszegetik, így néha kihívást jelent a nevelésük. Clooney kitalált egy trükköt arra, hogyan érheti el, hogy jól viselkedjenek a kicsik az ünnepek közeledtével. 

GettyImages-1069059648
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

- Kitaláltam egy módszert, hogy ebben az időszakban is viselkedjenek. Ugyanabban a szobában alszanak, és amikor felkelnek, hallani lehet, ahogy zajonganak, és valamin vitáznak. Én olyankor mindig az ajtójuk előtt állok, majd egyszer csak ennyit mondok a saját hangomon: "Oh, szia Télapó!" Ezután a gyerekek csak ennyit hallanak tőlem: "Ho-ho-hó!" - mesélte az aranyos történetet.

Természetesen a Mikulás bőrébe bújva jól eltorzítja a hangját, nehogy a gyerekek felismerjék, Clooney színészként előnyben van, egyszerűen megoldja ezt a kihívást.

Ezután felteszem a kérdést, hogy mit csinál itt nálunk a Mikulás, erre azt felelem: "Oh, csak szeretném megtudni, hogy a gyerekek tényleg jól viselkednek-e." Eközben a  szobájukból csak ennyit hallasz: "Azok vagyunk, Mikulás! Azok vagyunk!" - folytatta.

Ez a trükkje mindig jól bevált eddig, bármikor alkalmazta eddig a kicsiknél, úgy fogalmazott, egyik pillanatról a másikra hihetetlenül jól neveltekké válnak. Viccesen megjegyezte, hogy kicsit aggódik a húsvéti nyuszinál, mert fogalma sincs, milyen lehet a hangja. Bár Clooney-t ismerve, biztosan megoldja ezt is.

Fotókon Enrique Iglesias ikrei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűek Enrique Iglesias gyermekei.

Ezt is szeretjük