Amal és George Clooney házasságának ez a dolog nagyon nem tett jót: mára teljesen átalakult a kapcsolatuk

George Clooney és Amal Clooney házasságát még a karanténidőszak viselte meg.

GettyImages-1651174048 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amal és George Clooney is megéltek már magaslatokat és hullámvölgyeket is a házasságukban.

Minderről a Closer Online-nak mesélt egy, a sztárpárhoz közeli forrás.

George Clooney és Amal Clooney házassága

2024. szeptember 27-én ünnepelhetik tizedik házassági évfordulójukat, manapság már erősebb a kapcsolatuk, mint valaha, ám a koronavírus alatti karanténidőszak megviselte szerelmüket.

GettyImages-1651024331
Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

- George és Amal elég kemény időszakot élt át a karanténidőszak alatt, nem tett jót a házasságuknak az, hogy hónapokon át össze voltak zárva egymással. Egy darabig úgy tűnt, belefásultak a hétköznapjaikba. Azonban tavaly arra a bölcs döntésre jutottak, hogy külön töltenek egy kis időt, és a saját projektjeikre koncentrálnak. Amal New Yorkba ment, hogy ott dolgozzon, George pedig Londonban volt, hogy ott rendezze a The Boys In The Boat filmjét.

Szerencsére a távolság nemhogy nagyobb éket vert közéjük, hanem inkább pont ez hozta meg ismét a fűszert a kapcsolatukba.

GettyImages-1646793607
Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

- Az ő esetükben a távkapcsolat csak közelebb hozta őket egymáshoz. A legjobb dologgá vált, mert megvolt a lehetőségük, hogy hiányolják egymást, George pedig újból elkezdett udvarolni Amalnak. Több szempontból végigmérve, most sokkal szerelmesebbek, mint akkor, amikor összeházasodtak, ezt pedig meg akarják ünnepelni.

Már tervezik, hogy a tizedik házassági évfordulójuk alkalmából újból összeházasodnak, a Comói-tónál tervezték először, de a nyáron Velencében sok időt tartózkodtak, így az a helyszín is felvetődött. Mindenképp Olaszországban akarják újra kimondani a boldogító igent, hiszen ott ismerkedtek meg, emellett itt érzik magukat a legboldogabban. Természetesen a gyerekeik, Alexander és Ella sem maradnának ki a buliból, a vendégek zömében ugyanazok lennének, akik a 2014-es lagzin is részt vettek.

Amal és George Clooney gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár ikreit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük