Kiábrándítóan szőrös az egykor szívdöglesztő Andy Garcia
Megdöbbentő fotókkal
Úgy tűnik, a ruhájával együtt a sármját is levetette a gengszterfilmek sármőrje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andy Garcia felett bizony eljárt az idő. Ez ugyan nem lenne baj, de a jelek szerint közben jól meg is taposta az immáron 52 éves színészt.


A kubai származású, ám Floridában nevelkedett sztár karrierje még a ’80-as években kezdődött, amikor is kisebb szerepeket vállalt el különféle filmekben.

Ezek alapján kérte fel 1987-ben Brian de Palma rendező az Aki legyőzte Al Caponét című gengsztermozi egyik szerepére. A film azonnal népszerűvé tette Garciát, aki ezután számos remek alakítással hálálta meg a közönség szeretetét.

Gengszter és zsaru egyszemélyben

Legnevesebb karakterformálásai között van az 1990-es Keresztapa III.-ban a maffiavezér törvénytelen fiának szerepe, melyért Oscarra is jelölték.

A színész karrierjében váltakoznak a jófiú és a rosszfiú-szerepek. A törvényes oldalt képviselve gyakran formál meg rendőrnyomozót – Fekete eső, Higgy neki, hisz zsaru, Gyilkos donor – ezek mellett volt már hűséges férje alkoholista asszonyának a Ha a férfi igazán szeret című drámában, vagy éppen pszichoterapeuta a Kimondatlan című krimiben.

Ami a másik oldalt illeti, a Jegyüzérben piti csalót formál meg, az Ocean’s mozikban pedig nagyhatalmú kaszinótulajdonost alakít. Bármilyen szerepet is vállal el, Garcia mindig teljes beleéléssel hozza a karaktereket, tüzes, sokatmondó pillantásától pedig sok nő olvadozott – legalábbis ezidáig.

A Cannes-ban készült képek láttán ugyanis, melyeket egy hotel medencéjénél készítettek, bizonyára kiábrándulnak majd azok, akik pusztán külseje miatt zárták szívükbe a sztárt.

A szőrös hát, a megereszkedett pocak, a hawaii-mintás fürdőgatya és a méretes toka szinte felismerhetetlenné teszik az egykor sármos színészt, ám valószínűleg hűséges párjának, Marivi Loridónak, aki immáron 26 éve a felesége, most is ugyanúgy tetszik, mint korábban.

Garcia egyébként legújabb filmje kapcsán időzik Cannes-ban: a The Air I Breathe, vagyis A levegő, amit lélegzem keserédes történetfüzérében  ismét gengsztert alakít, olyan illusztris nevek társaságában, mint Forest Whitaker, Julie Delpy, Sarah Michelle Gellar, Kevin Bacon és Brendan Fraser.

Ezt is szeretjük