A színésznőn senki nem vette észre a Golden Globe-on, hogy várandós: 3. babájával terhes Gal Gadot
Gal Gadot és férje újra szülői örömök elé néznek.

gal-gadot-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gal Gadot részt vett a hétvégén megtartott Golden Globe-gálán, ahova a férje is elkísérte. Az áprilisban 36. születésnapját ünneplő színésznő egy gyönyörű, hófehér Givenchy ruhát viselt, aminek olyan volt a szabása, hogy nem simult rá az alakjára.

A legjobb külföldi filmnek járó díj nyertesét ő jelentette be a színpadon, azonban a rafinált stílusú ruhájának köszönhetően nem szúrták ki a rajongók a babapocakját.

Gal Gadot bejelentette, hogy harmadik babáját várja

A színésznő egy tündéri családi fotóval tudatta az örömhírt, hogy ismét babát vár, kislányai, a kilencéves Alma és a márciusban negyedik szülinapját ünneplő Maya bájosan mosolyogtak bele a kamerába. Férje, Yaron Varsano is ott feküdt a lányok mellett.

A posztot közel négymillióan lájkolták, rengeteg gratulációt kaptak. A színésznő nem részletezte, hányadik hónapban van, de mivel a legtöbben a harmadik hónapban vagy azután jelentik be, hogy bővül a családjuk, valószínűleg Gadot is így járt el.

A Wonder Woman sztárja a holland üzletemberrel 2006-ban ismerkedtek meg egy partin. A színésznő akkor még nagyon fiatal, csupán 21 esztendős volt, míg a férfi tíz évvel idősebb volt nála. Eleinte tartott a nagy korkülönbségtől, de ráeszmélt, hogy Varsano az igazi.

- Tíz év van köztünk. Már a második randinkon elmondta, hogy komolyak a szándékai, és nem fog várni kettőnél több évet arra, hogy megkérje a kezem - ecsetelte a sztár 2016-ban a Glamour magazinnak.

GettyImages-1304643170
Fotó: Todd Williamson/NBC / Getty Images Hungary

Végül 2008-ban házasodtak össze, utána a színésznő kapott egy óriási lehetőséget, a Halálos iramban negyedik részéhez leszerződtették, ekkor az Egyesült Államok és Izrael között ingáztak, de a nehézségek ellenére ez nem hagyott negatív nyomot a kapcsolatukon. 2011-ben megszületett kislányuk, Alma, őt követte hat évvel később Maya.

A Golden Globe legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkat viseltek a sztárok a Golden Globe-gálán.

Ezt is szeretjük