Gabriela Spanic új hajszínre váltott: fantasztikusan áll neki a sötét árnyalat
Új sorozat, új haj - Gabriela Spanic nagyon csinos friss szelfijén.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic számára a 2022-es év is sok munkával telik majd, Instagram-oldalán bejelentette, hogy ismét együtt dolgozik a Paula és Paulina producerével, Salvador Mejíával.

A színésznőről és kollégáiról több fotó készült a forgatás napján, valószínűleg az új szerep kedvéért még a hajszínén is változtatott kicsit, ami remekül áll neki.

Gabriela Spanic új haja

Tavaly az év első felében szőkés-barnás volt a haja, majd az év végén a TV2 Dancing With The Stars utolsó adásaiban már barna fürtökkel jelent meg, azonban 2021 decembere óta még sötétebb árnyalatra váltott. Az alábbi fotókon is jól látható a változás, a bal oldali felvételek tavaly év végén születtek, a jobb pedig a legfrissebb szelfije, amit a forgatáson készített magáról. Szerintünk nagyon jól áll neki ez a sötétebb szín.

gabriela-spanic-haja
Fotó: TV2/Dancing With The Stars, Instagram/Gabriela Spanic

A Televisa csatorna reggeli műsorában, az Hoyban adott interjút az új sorozatáról, ami a Corazón Guerrero címet kapta, írta meg a Chévere lap.

- Olyan boldog vagyok, képzeljék csak el, 23 éve nem dolgoztam már együtt Salvador Mejíával, vele a Paula és Paulinát csináltuk. Annyira szeretem a karakteremet, a férfi főszereplők édesanyját alakítom, akik egyébként nagyon jóképűek. Egy igazi anyatigris, aki megállás nélkül ugyanúgy harcol, mint ahogy azt bármelyik mexikói nő tenné. Egy olyan karakter, aki bármire képes a gyerekeiért, ez pedig engem teljesen lenyűgöz, hiszen én is anya vagyok - fogalmazta.

Ez a szappanopera az argentin Valientes újradolgozása lesz, Mexikóban az első részt március 28-án mutatják be, ha a széria nagy siker lesz, várhatóan előbb-utóbb hazánkban is bemutatják, ugyanis Magyarországon több ezren rajonganak a romantikus sorozatokért. 

Aki már vágyik arra, hogy egy új alkotást lásson Spanictól, nem kell sokat várnia, január 21-étől, péntektől a TV2-n lesz látható minden hétköznap az Alicia új élete, amelyben a főhősnő jó barátnőjét, Fedora Montelongót játssza majd.

Gabriela Spanic ikertestvére

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkora a hasonlóság Gabriela Spanic és testvére, Daniela között.

Ezt is szeretjük