A 46 éves Gabriela Spanic felforrósította a levegőt az esti műsorban: kivágott neccruhájában bombanő volt
Gabriela Spanic nagyon dögös volt a Dancing With The Stars első adásában.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombat este elstartolt a TV2 táncos műsora, a Dancing With The Stars, amelyben a venezuelai Gabriela Spanic is versenyez. A csapatban ő az egyetlen olyan híresség, akit világszerte ismernek.

A 46 éves színésznő Andrei Mangra táncossal lépett a színpadra, az első adásban szambatudásukat csillogtatták meg.

Gabriela Spanic irtó szexi volt a Dancing With The Stars első adásában

A Paula és Paulina sztárja egy nagyon dögös, kivágott neccruhában kápráztatott el mindenkit. Alá csillogó fehérneműt húzott. A produkciójukra összesen 29 pontot kaptak, ami elegendő volt arra, hogy továbbjussanak, így a rajongók a második adásban is újra megcsodálhatják Spanic tánctudását.

gabriela spanic 2
Fotó: TV2/Dancing With The Stars

A Bors megtudta, hogy sajnos a színésznő a próbák alatt lesérült, meghúzta a belső combizmát. Az élő show közben újabb sérülése alakult ki, a bordaközi izmainál alakult ki fájdalom. A lapnak elárulta, hogy sajnos örök igazság az, hogy az egyik sérülés hozza magával a másikat, ennek ellenére nem vesztett semmit optimizmusából.

gabriela spanic 1
Fotó: TV2/Dancing With The Stars

- Látott orvos, gyógyszereket is kapok. Megyünk tovább Andreijel, csak előre tekintünk a versenyben. Természetesen ezek a sérülések nehezítik a próbákat, de az orvos azt mondta, nem kell szünetet tartanom a felkészülésben. A partnerem pedig igazi profi, tudja, mit hogyan csináljunk, hogy ne legyen nagyobb baj. Maximálisan bízom benne - nyilatkozta.

Victoria Principal fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös képek készültek a Dallas Pamelájáról fiatal korában.

Ezt is szeretjük